Ekonomi
29 Nis 2019 00:36 Son Güncelleme: 10 Mayıs 2021 16:03

Buz Lazer ile 4 Mevsim Epilasyon

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en sağlıklı ve kalıcı yöntemi olan lazer epilasyon, günümüzün en çok tercih edilen estetik prosedürlerinden biridir.

1997 yılında FDA onayı alan lazer epilasyon 20 yılı aşkın süredir tüm dünyada yaygın olarak kullanılmaktadır. Kişinin kendisini daha özgür ve güvende hissetmesini sağlayan lazer epilasyona ilgi her geçen gün artmaktadır.

Medikal estetik alanındaki teknolojik gelişmelerle birlikte lazer epilasyon teknolojileri de gelişmiş ve farklı bir boyut kazanmıştır. Dünyanın ileri gelen lazer firmalarından Alma Lasers tarafından geliştirilen Buz Lazer™, epilasyonu bir üst seviyeye taşımıştır. Uzun yılların deneyiminin teknolojik gelişmelerle buluştuğu Buz Lazer™ epilasyonu daha konforlu bir hale getirmek için geliştirilmiştir. Buz Lazer™ epilasyonun en önemli avantajı her mevsimde uygulanabilmesi. Kullandığı lazer dalga boyu yaz aylarında bronz tenlere de epilasyon yapılabilmesine imkan tanımakta. Buz Lazer™ epilasyon seansından 1 hafta önce ve 1 hafta sonra aktif güneşe çıkmamak yeterli. Lazer epilasyonda kullanılan bazı dalga boyları bronz tene uygulanamaz, güneşlendikten sonra minimum 1 ay beklemek gerekir. Bu nedenle yaz aylarına denk gelen lazer epilasyon seansları hep sorun olmaktaydı. Buz Lazer™ ile bu sorun ortadan kalkmıştır. Buz Lazer™ patentli in-Motion (ütüleme) tekniği ile cilde zarar vermeden kıl köklerini etkin bir şekilde tahrip ediyor. Bu kademeli ısıtma tekniği cildi koruduğundan koyu renk ciltlerde ve bronz tende de güvenle uygulanabiliyor. 4 mevsim güvenli epilasyon artık Buz Lazer™ ile mümkün.

Buz lazer epilasyonun bir diğer önemli avantajı ise neredeyse tamamen acısız olması. Buz Lazer™, epilasyon esnasında cildi - 3 dereceye kadar soğutan patentli ICE teknolojisine sahip. Bu gelişmiş kompakt soğutma cildi serinletiyor, yan etki riskini minimuma indiriyor ve hasta konforunu üst seviyeye çıkarıyor. Özellikle genitel bölge, erkeklerde sırt gibi derin tutulumlu kılların lazer epilasyonunda Buz Lazer™ ağrısız olması ile son derece konforlu bir uygulama sunuyor.

Geniş kapsama alanına sahip başlık ile epilasyon seansları daha kısa sürede bitiyor. Buz Lazer™ sahip olduğu patentli teknolojiler ile bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde ve ince tüyler dahil tüm kıl tiplerinde etkili lazer epilasyon yapılmasını sağlıyor. Buz Lazer™ kulak içi ve burun içi gibi ulaşılması güç alanlar için de çözüm sunuyor. Sistemde bu bölgeler için özel olarak tasarlanmış ergonomik bir başlık mevcut. Bu başlık istendiğinde kaş üzeri gibi küçük alanların epilasyonunda da kullanılabiliyor.

Erkek Lazer Epilasyon

4 mevsim uygulanabilmesi, ince tüylerde etkili olması, ağrısız, yan etkisiz ve son derece konforlu olması ile Buz Lazer™ günümüzün en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemlerinin başında geliyor. Erkeklerin de işini çok kolaylaştırıyor istenmeyen tüyler artık kabus olmaktan çıkıyor. Kısaca özetleyecek olursak; Erkek lazer epilasyon tüm cilt ve kıl tiplerinin her mevsimde konforlu, güvenli ve kalıcı epilasyonu için eksiksiz çözüm sunuyor.

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.