Reklam PR
25 Nis 2012 16:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:34

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOPBAŞ O REKLAM İÇİN NE DEDİ? (MEDYARADAR- ÖZEL)

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Vatan Şaşmaz'ın oynadığı metrobüs reklamı için neler söyledi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş New York’ta Belediye Başkanları Ve Yerel Yönetimler toplantısının açılışına katıldı.

Topbaş, yeni metrobüs reklam filmi ile ilgili A Haber mikrofonlarına konuştu. Topbaş,  reklam filminden haberi olmadığını söyledi.

Metrobüs seferlerinde yaşanan yoğunluğu yansıtmıyor tepkileriyle gündeme gelen reklam filmiyle ilgili eleştirilere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’tan yanıt geldi.

A Haber’e konuşan Topbaş,

“Bu kısa vadede yapılan bir çalışma. Ama şunu söyleyeyim tabi ki pik saatlerde ciddi bir yoğunluk var. Bu yoğunluk tabi ki rahatsız edici bunu kabul ediyorum. Fakat bireysel araçlarla gidenlerin pik saatlerde yoğunluğu da ayrı bir rahatsız edicilik. Birkaç saatte bir yerden bir yere erişirken 20-25 dakikada ulaşım imkânı veriyor. . Tabii ki reklamda gösterildiği kadar boş değil. O herhalde boş bir metrobüste reklam mahiyetinde çekilen bir çalışma. Biraz daha yoğun olabilirdi. Senaryosunu bana göstermiş olsalardı böyle yapın demezdim. Biraz daha yoğun saatleri tercih etmelerini söyledim. Bu kadar konforlu, oturuyor gidiyor filan… Herhalde gece yarısı olan seferlerimizde veya sabahın erken saatleri. Pik saatlerin dışında öğle saatlerinde bile yoğunluk var. Öyle bir atmosfer yakalamışlar. Ben de zaman zaman biniyorum. Birkaç gün önce kardeşim arabasını bırakıp binmiş. Mükemmel bir erişim imkânı diye bahsediyor.” dedi.

İŞTE TOPBAŞ’IN AÇIKLAMALARI :