Gündem
03 Eyl 2013 23:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:37

BÜYÜKELÇİNİN EŞİ FRİKİK VERDİ, ÇANKAYA KÖŞKÜ'NDEN SANSÜR GELDİ!

Çankaya Köşkü'ndeki kabülde büyükelçinin eşi frikik verince sansür yedi.

Çankaya Köşkü'ndeki kabule photoshop ayarı! Cumhurbaşkanı Gül, İsveç Büyükelçisi Lars Wahlund’u Çankaya Köşkü’nde kabul etti. Kabulde çekilen fotoğraftaki bir ayrıntı Çankaya Köşkü'nü zora soktu. İsveç Büyükelçisi Lars Wahlund'un eşi Elena Wahlund, fotoğraf çekimleri sırasında frikik verince Köşk sansürledi, ajans ise fotoğraf aynen geçti.

Cumhurbaşkanı Gül'ün Köşk'teki konukları bugün büyükelçilerdi. Niyet İsveç'in Ankara Büyükelçiliği'ne atanan Lars Wahlund, eşiyle birlikte Köşk'e çıkarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e niyet mektubu sundu. Büyükelçi Wahlund, daha önce Üsküp Büyükelçisi olarak görev yapıyordu.

ÇANKAYA'YI ZORA SOKAN FRİKİK

Kabül sonrası çekilen fotoğraf ise Çankaya Köşkü'nü zora soktu. Ziyarette, Cumhurbaşkanı Gül heyetle birlikte fotoğraf çektirdi. Tam bu sırada İsvec Büyükelçisi Lars Wahlund'un eşi Elena Wahlund, dikkatsiz davranınca fotoğraf Çankaya Köşk'ü tarafından resmi web sitesinde, sansürlenerek yayınlandı. Anadolu Ajansı'nın abonelerine servis ettiği fotoğrafta ise Elena Wahlund'un çamaşırı gözüküyor.