Büyük ödülün sahibi belli oldu! İşte Survivor'da haftanın birinci eleme adayı

Survivor All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Oyunu kazanan dokunulmazlıkla birlikte Acun Ilcalı'nın bahsettiği büyük ödülü de elde ediyor. Merve'nin mavi takıma geçmesiyle birlikte dengelerin değiştiği Survivor'da haftanın ilk gitme adayı belli oldu.

Büyük ödülün sahibi belli oldu! İşte Survivor'da haftanın birinci eleme adayı - Sayfa 1

TV8'de Survivor All Star heyecanı hız kesmeden sürüyor. Kırmızı ve mavi takım, yeni bir dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Bu defa dokunulmazlığın yanında büyük de bir İngiltere ödülü yarışmacıları bekliyordu. Zorlu dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor'da 1. eleme adayı...

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI VE ÖDÜLÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor All Star yarışmasında 27 Nisan Cumartesi akşamı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için takımlar karşı karşıya geldi. Oyunun bir de büyük ödülü söz konusu oldu Kazanan takım dokunulmazlıkla beraber Hull City'nin Ipswich maçını izlemek için İngiltere'ye gideceği ödülü elde ediyor. Kazanan yarışmacıları bir de ağızları tatlandıracak bisküvüler bekliyor.

Kırmızı takımdan mavi takıma geçiş yapan Merve, yeni takımında ilk dokunulmazlık oyununa çıktı.

17
Büyük ödülün sahibi belli oldu! İşte Survivor'da haftanın birinci eleme adayı - Sayfa 2

Survivor Aleyna ile Yunus Emre arasında ufak çaplı bir tartışma yaşandı. Yunus Emre ile Nefise birbirlerine bir hareketi gösterdikleri sırada Emre'nin ayağı yanında duran Aleyna'ya çarptı. Aleyna kendini bir anda yerde buldu ve tepkisini gösterdi. İkili arasında kısa süreli tartışma meydana geldi.

27
Büyük ödülün sahibi belli oldu! İşte Survivor'da haftanın birinci eleme adayı - Sayfa 3

Mücadele başa baş devam ederken kırmızı takımın atağı oyunu 10'a 5 skora getirdi. 10. sayıyı kırmızı takımdan Aleyna aldı. 12 olan ise oyunu kazanacak.

37
Büyük ödülün sahibi belli oldu! İşte Survivor'da haftanın birinci eleme adayı - Sayfa 4

12. sayıyı alarak hem dokunulmazlığı hem de ödülü takımına kazandıran kırmızı takımdan Atakan oldu. Oyun 12-8 skorla son buldu.

47