Röportaj
03 Ağu 2010 08:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

BÜYÜK AŞKA NAZAR MI DEĞDİ? BEYAZ'IN B'SİNİ BİLE DUYMAK İSTEMİYOR!

Tanem Sivar, adını “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasının yanı sıra Beyaz'la yaşadığı aşkla duyurdu, ancak

Lig TV’nin yeni programı “21”in sunuculuğunu üstlenen Tanem Sivar, adını Acun Ilıcalı’nın hazırladığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasının yanı sıra Beyazıt Öztürk’le yaşadığı aşkla duyurdu. Buna rağmen ilişkisiyle ilgili soru sorulmasına tahammülü yok. Genç sunucuya ünlü şovmenle aşkını sorduk, “Bu konuda çok hassasım. Beyaz’ın B’sini bile duymak istemiyorum!” yanıtını aldık.

Yeni bir programla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyorsunuz. “21”in içeriğinden bahseder misiniz biraz, izleyicileri neler bekliyor bu programda?

- “21”, Lig TV’de yayınlanacak bir spor programı. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı ile birlikte yapacağız. Programın her bölümünde en unutulmaz 21 golü, 21 penaltıyı ve 21 kaçan golü ekrana getireceğiz. 21’den geriye doğru sayım yapacağız. O golü atan ya da kaçıran kişiyi de stüdyoda konuk edeceğiz.

Hangi günler yayınlanacak program?
- Salı akşamları, saat 23.15’te canlı olarak ekrana gelecek.

Yeni oynanan maçlara göre mi hazırlayacaksınız programı, eski maçları da ele alacak mısınız?

- Eski maçları da işleyeceğiz. Programa 20 yıl öncesinin futbolcuları da gelecek.

FUTBOLU ACUN’UN YANINDA ÖĞRENECEĞİM

“Yetenek Sizsiniz Türkiye”nin ardından yine Acun Ilıcalı ile birlikte izleyici karşısına çıkacaksınız...
- Evet, konukları birlikte ağırlayacağız. Acun futbol konusunda benden çok daha bilgili, ben de futbolu onun yanında öğreneceğim. İnşallah hoş bir program olacak.

Heyecanlı mısınız?

- İlk kez bir futbol programında sunuculuk yapacağım, çok heyecanlıyım. Bu konuda en büyük desteği Acun’dan alacağım, ondan öğreneceğim çok şey var.

Futbolla aranız nasıl?
- Çok alakalı olduğumu söyleyemeyeceğim, öyle bir iddiam da yok. Ortalama bir futbol izleyicisi ve taraftarı kadar bilgiliyim. Ama kendimi günden güne daha çok geliştireceğim.

Şimdiden araştırma yapmaya başlamışsınızdır o halde...

- Başladım tabii, öğrenmem gerekenleri, kendime katabileceğim şeyleri araştırıyorum. Futbolu seviyorum ve programda da futbolun en renkli yanlarını yansıtacağım.
Takım tutuyor musunuz?
- Beşiktaş taraftarıyım...

SAFARİYE ÇIKTIĞIMDA BİR ÇİTAYI KOVALADIM

TRT’nin Dünya Kupası maçları sırasında ekrana getirdiği reklamlar için Güney Afrika’ya gittiniz. Fırsatını bulmuşken safariye de çıkmışsınız. Nasıl buldunuz oraları ve nasıl geçti safari macerası?

- Çok güzel geçti, Güney Afrika inanılmaz bir yer. Benim küçüklükten beri hayalimdi safariye çıkmak. Vahşi hayvanlara karşı büyük ilgim var. Safarideki fotoğraflarımı fotoğrafçı olan kuzenim çekti. İkimizin de hayali, bir gün oraya gidip fotoğraf çekimi yapmaktı, sonunda gerçekleştirebildik.

Hangi hayvanların yanına yaklaşabildiniz orada?

- Çita, aslan, devekuşu, fil ve zürafaya çok yaklaştım. Hatta hava kararmadan çekim yapabilmek için çitayı kovaladım! Güneş kaçacak diye korktuğumuzdan hayvanların peşine düştük. Çok keyif aldım, inanılmazdı. Bu heyecanı herkesin yaşamasını, oralara gidip görmesini isterim.

DİZİ TEKLİFLERİ GELİYOR AMA BEN İSTEMİYORUM

“21”in dışında yakın dönemde sizi farklı bir projede görebilecek miyiz?

- Bu konuda ufak tefek sürprizlerim olabilir. Ama şu an belli olan bir şey yok. Görüşmelerin devam ettiğini ve sunuculuk yapmaya devam edeceğimi söyleyebilirim sadece.

Sunuculuk yapmaya devam edeceksiniz ama sizi dizilerde izlemek isteyenler de var. Siz düşünmüyor musunuz bir dizide rol almayı?

- Şu anda öyle bir şey düşünmüyorum. Çok teklif geliyor ama ben istemiyorum. Zamanı gelirse yaparım. Kendimde yeterli donanımı görürsem olur. Hayatımın şu döneminde yaptığım işten inanılmaz keyif alıyorum ve bu işi bir süre daha yapmak, tadını çıkarmak istiyorum.


ACUN’LA AYRILMAZ İKİLİ GİBİYİZ

“21” programının dışında, Acun Ilıcalı’yla beraber yer alacağınız yeni bir proje olacak mı?

- Acun’un bu program dışında iki ayrı projesi var. Mutlaka birinin kamera önünde ya da arkasında olacağım. Her şekilde beraber devam ediyoruz. Onunla ayrılmaz ikili gibiyiz.

O HABERLER BENİ YIPRATTI

Gelelim Beyazıt Öztürk’le ilişkinize...

- Daha önce çıkan haberler beni çok üzdü ve yıprattı. Bu konuda çok hassasım ve ilişkim hakkındaki soruları yanıtlamıyorum. Artık bana röportajlarımda Beyaz’la ilgili soru sorulmasın. Beyaz’ın B’sini bile duymak istemiyorum!

Büşra Bozok/Hürriyet