Bursa'daki çöp ev dramında şok detay! Duvardaki yazıların gizemi çözüldü!

Türkiye, Bursa'daki çöp evde baygın halde bulunan çocuğu ve olayın perde arkasını konuşuyor. Dehşette, her geçen saat yeni detaylar ortaya çıkıyor. Teyzesi tarafından 9 yaşındaki çocuğun 1 yıl boyunca kilitli tutulduğu olay, yürekleri yakmıştı. Çocuğun bulunduğu evde duvarda yazılı olan farklı dildeki notlar da dikkat çekmişti. Notların kim tarafından yazıldığı ve yazılma sebebi anlaşıldı. Öte yandan çocuğun teyzesi tutuklandı.

Bursa'daki çöp ev dramında şok detay! Duvardaki yazıların gizemi çözüldü! - Sayfa 1

Bursa'da merkez Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi’nde kirayı ödemediği için ev sahibi tarafından mahkeme kararıyla Kamuran Pınar A.'nın (44) oturduğu evi 21 Temmuz Perşembe günü boşaltmaya gelen ekipler çilingirle içeri girdi.

113
Bursa'daki çöp ev dramında şok detay! Duvardaki yazıların gizemi çözüldü! - Sayfa 2

Evin giriş kapısının yanındaki dolaba yapıştırılan kağıtta "Eve girmeye kalkmayın sizi haneye tecavüzden mahkemeye veririm" yazılı kağıt dikkat çekti.

213
Bursa'daki çöp ev dramında şok detay! Duvardaki yazıların gizemi çözüldü! - Sayfa 3

Nilüfer Belediyesi ekipleri, temizlik çalışmasına başladıkları sırada bir odanın kapısının kilitli olduğunu fark etti.

313
Bursa'daki çöp ev dramında şok detay! Duvardaki yazıların gizemi çözüldü! - Sayfa 4

Kapıyı kırarak içeri giren temizlik görevlileri, çöplerle dolu odada yarı baygın halde yatan Kamuran Pınar A.’nın yeğeni olan 9 yaşındaki C. M. A.’yı buldu. Çocuğun odada kilitlendiği ve tuvaletini dahi odaya yaptığının görülmesi üzerine sağlık ve polis ekiplerine haber verildi.

413