Televizyon
29 Şub 2016 12:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:22

Burnu akan muhabirin canlı yayında zor anları!

NBC bayan muhabiri Hallie Jackson, canlı yayında bilgi aktardığı sırada sümüğü akmaya başladı ama hiçbir şey olmamış gibi yayına devam etti.

NBC televizyonu haber muhabiri Hallie Jackson, Amerikan seçimleri hakkında canlı yayında bir muhabirin başına gelebilecek en kötü durumlardan birini yaşadı. Jackson elinde mikrofon kameraya konuşurken bir sümük topu burnundan aşağı süzülerek görüntülere yansıdı.

İZLEYİCİLERİN DİKKATİNDEN KAÇMADI
Profesyonellik gereği istifini bozmadan haberini sunmaya devam eden muhabirin burnundan sümük topu, birkaç saniye verdiği rahatsızlıktan sonra yere düştü. Muhabir Hallie, bu utandırıcı anları hafif atlattığını düşünse de ekranları başındaki izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

TWİTTER'DAN YAYINLADI
Sosyal medyada o anların görüntüleri dolaşıma girince büyük utanç yaşayan Hallie, yaşadığı utanç anlarına attığı bir tweet ile esprili ve akıllıca cevap verdi.

Hallie Jackson yaptığı alışveriş kartının ekran görüntüsünü Twitter adresinde paylaştı. 16 paket kağıt mendille, "Mahcubiyet Döneminizi Atlatma: Hayatın En Utanç Verici Anlarının Üstesinden Gelmek" adlı kitabın bulunduğu alışveriş kartı tweeti üzerine takipçileri talihsiz kadına geçmiş olsun dileklerinde bulundular.