Magazin
25 Kas 2019 09:51 Son Güncelleme: 25 Kas 2019 10:41

Burcu Özberk'in cesur pozu olay oldu!

Afili Aşk'ın Ayşe'si Burcu Özberk'in sosyal medyada yaptığı cesur pozu olay oldu! Özberk'in bu paylaşımı takipçilerini ikiye böldü.

Kanal D ekranlarında yaz sezonunda başlayan Afilli Aşk ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizide Ayşe Özkayalı karakterine hayat veren güzel ve genç oyuncu Burcu Özberk en dikkat çeken isimlerden.

Güneş'in Kızları dizisi ile tanınan oyuncu Ayşe karakteri ile tam bir çıkış yaptı hayran kitlesini neredeyse ikiye katladı. Hal böyle olunca diziyle birlikte popülerliği de artan genç isim daha yakından takip edilmeye başlandı.

Instagram'ı en aktif kullanan isimlerden biri olan Burcu Özberk'ın 4.1 milyon takipçisi var. Her paylaşımı takipçileri tarafından ilgiyle takip ediliyor ve binlerce yorum, beğeni alıyor.

Oyunculuğunun yanı sıra düzgün fiziği ve güzelliği ile de ekranda parlayan oyuncunun son pozları bazı takipçileri tarafından çok müstehcen bulundu.

Ayşe'nin doğal haline alışkın olan hayranları seksi pozlarına bir anlam veremezken Burcu Özberk'in bu paylaşımı ise takipçilerini ikiye böldü. Bacak şov yapan Özberk'e binlerce yorum yapıldı.

Bazı takipçileri "sen zaten çok güzel ve doğalsın, bu kadar dekolte giyinmene gerek yok" diyerek güzel oyuncunun son paylaşıma tepki gösterdi. Bazıları ise 'Burcu ne yapsa yakışır' diyerek oyuncuya destek verdi.