Burcu Kıratlı'dan sürpriz 'Sinan Akçıl' hamlesi! Ayrılacakları konuşuluyordu…

Oyuncu Burcu Kıratlı, ikinci kez Sinan Akçıl ile boşanmanın eşiğine geldi. Sürpriz bir hamlede bulunan Kıratlı, "Evliliklerini kurtaramadılar." yorumlarına neden oldu.

Burcu Kıratlı'dan sürpriz 'Sinan Akçıl' hamlesi! Ayrılacakları konuşuluyordu… - Sayfa 1

Oyuncu Burcu Kıratlı (32) ile şarkıcı Sinan Akçıl (39), 2019 yılında boşanmalarının ardından geçtiğimiz yıl şubat ayında tekrar dünyaevine girmişti. Ancak çiftin 'bebek' konusunda anlaşmazlık yaşadığı ve ikinci kez ayrılacağı konuşuluyordu.

111
Burcu Kıratlı'dan sürpriz 'Sinan Akçıl' hamlesi! Ayrılacakları konuşuluyordu… - Sayfa 2

"AKÇIL"I SİLDİ!

Daha önce, "Aldatma yok. Boşanma durumu var, bekliyoruz." açıklamasını yapan Kıratlı'dan yeni hamle geldi. Burcu Kıratlı, Instagram hesabından "Akçıl" olarak yer alan soyadını sildi. Ünlü ismin bu hareketi, "Evliliklerini kurtaramadılar." yorumlarına neden oldu.

211
Burcu Kıratlı'dan sürpriz 'Sinan Akçıl' hamlesi! Ayrılacakları konuşuluyordu… - Sayfa 3

"SİNAN BEY YOK"

Burcu Kıratlı, geçtiğimiz haftalarda manevi babası Kenan Erçetingöz'ün Ulus'taki bir mekanda organize edilen doğum günü kutlamasına tek başına katılmıştı. Kıratlı, çıkışta Akçıl'ı soran gazetecilere, "Sinan Bey yok, ben şimdi onun yanına gideceğim." yanıtını vermişti.

Ünlü oyuncu, "Ayrılık' iddiası doğru mu?" sorusu karşısında ise, "Ben 'İyi akşamlar' diyeyim, evime gideyim." demekle yetinmişti.

311
Burcu Kıratlı'dan sürpriz 'Sinan Akçıl' hamlesi! Ayrılacakları konuşuluyordu… - Sayfa 4

"KIZIMIZI ÜZMENİN BİR ANLAMI YOK!"

"Geçen 60 yılda her şey çok güzeldi." diyen Kenan Erçetingöz ise geceye katılmayan Sinan Akçıl ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben bu akşam buraya davet ettim ama klip çekimi varmış, çekimi uzamış. Keşke gelseydi. Yarın buna bir cevabı olacaktır. Kızımızı üzmenin bir anlamı yok!"

411