Burcu Esmersoy'dan şoke eden itiraf! "Beni tuvalette hortumla dövdü"

Burcu Esmersoy, Uzm. Psk. Gökhan Çınar'ın YouTube kanalına konuk oldu. Yaşadığı zorlukları anlatan Esmersoy, babasıyla arasının neden kötü olduğunu ve yaşadığı şiddeti anlattı: Beni tuvalette hortumla dövdü.

Burcu Esmersoy'dan şoke eden itiraf! "Beni tuvalette hortumla dövdü" - Sayfa 1

Burcu Esmersoy acılarla, eziyet görerek ve sevgiye muhtaç büyütüldüğünü söyledi. 5 yaşındayken babasının başka bir ailesinin olduğunu öğrendiği için anne ve babasının ayrıldığını, bu sebepten de babaannesi ve dedesi ile büyütüldüğünü söyledi.


112
Burcu Esmersoy'dan şoke eden itiraf! "Beni tuvalette hortumla dövdü" - Sayfa 2

Burcu Esmersoy, "Annem başka bir evlilik yaptığı için 18 yaşına kadar anneme 'Teyze' demek zorunda kaldım. Üvey babam çok muhteşem bir insandı. Onun hakkını ödeyemem ama annemin hakkını bilmiyorum. Hatta bir gün anneme yanlışlıkla 'Anne' dediğim için tokat yedim" dedi.

212
Burcu Esmersoy'dan şoke eden itiraf! "Beni tuvalette hortumla dövdü" - Sayfa 3

Esmersoy içinde bulunduğu bu durumu 18 yaşındaki annesinin 'Artık bana anne diyebilirsin' demesiyle sorgulamaya başladığını açıkladı. 

312
Burcu Esmersoy'dan şoke eden itiraf! "Beni tuvalette hortumla dövdü" - Sayfa 4

"Babamı çok hasta gördüğümde kendimi rahatlamış hissettim"

Burcu Esmersoy, sözlerine şöyle devam etti: "Bir baba nasıl olması gerekiyor bilmiyorum. Babamın sadece beni yersiz yere azarladığını biliyorum. Babalarıyla ilişkileri çok iyi olan kız arkadaşlarım hayata karşı daha güvenli, hayatlarına giren erkeklerle daha rahat olabildiklerini gördüm.

412