Magazin
27 Oca 2013 16:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:40

BURCU ESMERSOY'DAN ŞAŞIRTAN ALDATILMA İTİRAFI!

Güzel sunucu Burcu Esmersoy, yıllar önce başına gelen ilginç olayı anlattı.

Star Tv’de Burcu Esmersoy’un sunduğu ’Nedir, Ne Değildir’ programına oyuncu Ezgi Mola katıldı. Programda ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un anlattığı anı ise herkesi şaşırttı.

’Celal ile Ceren’ filminin başrol oyuncusunu kendi programında ağırlayan Burcu Esmersoy, filmi izlediğini ve kendisi ile Ceren karakterinin birbirine benzediğini söyledi. ’İçimde bir Ceren varmış’ diyen Esmersoy, filmdeki Ceren karakteri kadar açık olamadığını anlattı.

’Celal ile Ceren’deki ’O bekarlığa partisine gitmeyeceksin’ cümlesiyle başlayan tartışmayı oldukça gerçekçi bulan Burcu Esmersoy, ’Ben gitmesini istemesem bile söyleyemem. Söylemeden çatlarım." diye konuştu.

Sinirli olduğu dönemleri uyku ile atlattığını söyleyen güzel sunucu, ’İt gibi sürünsün’ lafı ağzımdan çıkmasa da ağzımdan çıkmıştır herhalde diyerek kıskançlığını gözler önüne serdi.

ERKEK ARKADAŞININ EVİNDE ŞOKE OLMUŞ!

Programda yıllar önce gerçekleşen anısını paylaşan Esmersoy, erkek arkadaşının evinde geçen olayı şöyle anlattı:

"Ben de kendimden bir hikayemi anlatmak istiyorum. Bir erkek arkadaşımın evinde küpemi unutmuşum. Gittiğimde, hergün temizlik işleriyle uğraşan hanımefendiye ’Gülümcüm küpemi unutmuşum’ dedim. ’Haa! Var buldum’ dedi, bir avuç küpeyle geldi. ’Hangisi sizin dedi?’, ’Hiçbiri’ dedim.