Burcu Esmersoy'dan olay itiraf! "Sevgilimle tartışınca..."

Burcu Esmersoy, Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Sekim ile Bu Gece' programına konuk oldu.

Burcu Esmersoy'dan olay itiraf! "Sevgilimle tartışınca..." - Sayfa 1

'Zorla ittirildim'

Burcu Esmersoy, merak edilenleri anlattı...

* Spor benim meraklı olduğum bir konu değildi. Zorla ittirildim ama yaptığım dönemde iyi yaptığımı düşünüyorum.

110
Burcu Esmersoy'dan olay itiraf! "Sevgilimle tartışınca..." - Sayfa 2

* Reklam ajansında çalışan arkadaşlarım vardı. Bana 'Burcu ajansa gelmek ister misin? Reklamlarda oynarsın, harçlığını çıkarırsın' dediler. 'Tamam' dedim. Ajansa götürdüler beni. O gün güzellik yarışması seçmeleri vardı. Ajansın sahibi 'seni yarışmaya katalım mı?' dedi. Çok net hatırlıyorum 'Benim ailem hayatta izin vermez' dedim. O dönem dedem ve babaannem ile birlikte yaşıyordum. Gerçekten de izin vermediler. Olay anneme gitti. 'Tamam' dedi. Yarışmada 4. oldum. Japonya'ya gittim. Orada da 'dostluk güzeli' oldum. 'Bu kız güzel değil ama en azından tatlı' demek gibi bir şey.

210
Burcu Esmersoy'dan olay itiraf! "Sevgilimle tartışınca..." - Sayfa 3

Azeri kız Günel'in klibinde oynadım, beni yıllarca 'Didem' sandılar...

* Güzelik ve bakım için çok fazla para harcamıyorum.

* Kabul ettiğim bir iş için 'Allah kahretsin ben bunu neden kabul ettim' dediğim oldu.

* İstanbul Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliği'nde okuyordum ve kendi harçlığımı kendim kazanıyorum. Çok yakın bir arkadaşım var. İbrahim Tatlıses'in de halkla ilişkiler işlerini yapıyor. Panik içinde beni aradı. "Burcu ben mahvoldum. Ayarladığımız model gelmedi, gelemedi. İbrahim Bey kayda başlayacak. Bir kız bulmam lazım, ne olur gel" dedi. Teklif ettiği para okulu neredeyse 6 aylık taksitini ödüyor. "Tabii ki' dedi. İnsan şey diye düşünüyor çünkü "Ne kadar izlenebilir ki bu?" Sonra gittim ve böyle bir klipte rol almış oldum. Değişik bir hatıra oldu, ne diyeyim ki?

310
Burcu Esmersoy'dan olay itiraf! "Sevgilimle tartışınca..." - Sayfa 4

'Yaşadığım tartışmalar genellikle telefon yüzünden oluyor'

* Alt 4 dişim çok yamuktu. 2 tanesi birbirinin üstüne binmişti. Ben artık onlara photoshop yapmaktan bıktım. Doktora gidip düzelttirdim. Onların dışında yüzümde bir estetik müdahale yok.

* İlişkilerde yaşadığım tartışmalar genellikle telefon yüzünden oluyor. Tartışmanın sonunda o telefon kırılıyor. Ya benimki, ya karşımdakininki...

410