Burçların en önemli zaafları belli oldu: Kimin hangi yönü daha zayıf?

Herkesin güçlü ve zayıf yönleri vardır. Bunları öğrendiğiniz zaman, insanlarla nasıl iletişim kuracağınız konusunda işiniz daha kolay olur. Bazı kişilerin zayıf yönleri, onların en büyük zaafları haline gelebilir. İşte burçların zaafları...

Burçların en önemli zaafları belli oldu: Kimin hangi yönü daha zayıf? - Sayfa 1

Koç agresif burçlar arasında yer alır. Öfkeleri, sabırsızlıkları ve dürtüsellikleri kimi zaman bazı sorunlara yol açabilir. Koç, çatışmalardan korkmaz ve kendileri ve etrafındaki insanlar için ayakta durmakta zorlanmaz.

112
Burçların en önemli zaafları belli oldu: Kimin hangi yönü daha zayıf? - Sayfa 2

Boğalar çalışkandır, ancak kimi zaman materyalist de olabilir. Azimli olan boğa çalışkan, güvenilir ve sabırlıdır. Bu kalın telli, pratik işaret, kendi yollarına saplanma eğilimindedir. Boğalar da statü sembolleriyle ilgilenir. Parayı ve onun sağlayabileceği konfor ve lüksleri severler.

212
Burçların en önemli zaafları belli oldu: Kimin hangi yönü daha zayıf? - Sayfa 3

İkizler burcu zekidir ancak çoğu zaman kararsız olabilir. İkizler bir hava işaretidir, bu da entelektüel olarak vakit geçirmeyi sevdikleri anlamına gelir. Her şeyin iki tarafını da görürler. Bu, İkizlerin her zaman fikirlerini değiştirdiği anlamına gelir. Kararsızlıkları ve parmak arası terlik eğilimleri çevresindekiler için oldukça sinir bozucu olabilir.

312
Burçların en önemli zaafları belli oldu: Kimin hangi yönü daha zayıf? - Sayfa 4

Yengeç şefkatlidir, ancak çoğu zaman aşırı hassas olabilir. Yengeç başkalarına bakmayı ve duygusal olarak yardım etmeyi sever. Sevdiklerine sadık ve koruyucudurlar. Yengeç, ruh halini hızla değiştirmeye eğilimlidir. Ayrıca olayları kişisel alma ve savunmaya geçme eğilimindedirler.

412