‘Buralar çok güvenli’ diyerek 9 ili tek tek açıkladı! Deprem korkusu yaşayanlara seslendi…

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem korkusu yaşamak istemeyenlere seslendi ve 9 ili sayarak “Bol yeşillik ile oksijen, deniz, balık, içten dostluk, güvenli yaşam. Daha ne istenir ki?” açıklamasında bulundu. İşte Ahmet Ercan’ın ‘çok güvenli’ dediği o iller…

‘Buralar çok güvenli’ diyerek 9 ili tek tek açıkladı! Deprem korkusu yaşayanlara seslendi… - Sayfa 1

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul'da sürekli korku salınmasının kimseye faydası olmadığını belirtti. Ardından deprem korkusu yaşamak istemeyenlere seslenen Ahmet Ercan, 9 ili tek tek sıraladı.

114
‘Buralar çok güvenli’ diyerek 9 ili tek tek açıkladı! Deprem korkusu yaşayanlara seslendi… - Sayfa 2

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, bir paylaşımında "Hiç bir bilimsel dayanağı olmasa da, İstanbul'da her an deprem olacak denilir, sürekli korku salınırsa; kimisi kenti terk eder, parası olan yeni yapı satın alır, çaresizlerin ruhsal durumu bozulur. Bunu kim ister?" ifadelerini kullanmıştı.

214
‘Buralar çok güvenli’ diyerek 9 ili tek tek açıkladı! Deprem korkusu yaşayanlara seslendi… - Sayfa 3

DEPREM KORKUSU YAŞAYANLARA SESLENDİ

Olası İstanbul depremiyle ilgili değerlendirmeleriyle dikkat çeken isimlerden biri olan Ahmet Ercan bugün yaptığı açıklamada ise deprem korkusu yaşayanlara taşınabilecekleri 9 ili sıraladı.

314
‘Buralar çok güvenli’ diyerek 9 ili tek tek açıkladı! Deprem korkusu yaşayanlara seslendi… - Sayfa 4

"DENİZ, BALIK, GÜVENLİ YAŞAM"

İşte Ahmet Ercan’ın “Bol yeşillik ile oksijen, deniz, balık, içten dostluk, güvenli yaşam. Daha ne istenir ki?” diyerek paylaştığı o iller…

414