Magazin
13 Haz 2016 09:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:18

Burak Yılmaz'ın eşi şok etti! Beni hamileyken dövdü, konsolosluktakiler hastaneye götürdü!

Eşi Burak Yılmaz'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açan İstem Yılmaz'ın boşanma dilekçesinde çok çarpıcı ifadeler yer alıyor.

Şimdilerde Milli Takım’la birlikte Euro 2016 maçları için Fransa’da olan Burak Yılmaz’ın özel hayatında fırtınalar kopuyor. İki yıl önce evlendiği eşi İstem Yılmaz tarafından boşanma davası açılan Burak Yılmaz hakkındaki iddialar son derece ciddi. Şubat ayında Çin'in Pekin Guoan kulübüne 28 milyon TL'ye transfer olan Burak Yılmaz'dan Nazlı adlı bir kızları bulunan ve ikinci çocuğuna hamile olan İstem Yılmaz, 11 sayfalık dilekçesinde çarpıcı iddialarda bulundu. Üç yıllık bir beraberlikten sonra 2009’da evlilik kararı alan ikili şimdilerde milyonlarca liralık tazminatların konuşulduğu bir ayrılığın eşiğinde. İşte Hürriyet’ten Burcu Purtul Uçar’ın haberine göre İstem Yılmaz’ın boşanmak için verdiği dilekçede öne çıkan detaylar ve suçlamalar:

“Eşim hatalarını kabul edip ilişki terapistine gidince evlenmeye yeniden karar verdim. Eşim evlendikten sonra ise verdiği sözleri unutup beni aşağılamaya başladı. Evlilik sözleşmesi teklif etti, imzaladım. Yine de kendisiyle parası için evlendiğim şeklinde ağır ithamlarda bulundu. Ekonomik şiddet uygulayıp kredi kartlarımı iptal ettirdi, aracımı sattı.”

“Düğün günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Eşim de ‘Ben 4 çocuk istiyorum' dedi. Ancak ikinci çocuğa hamile kaldıktan sonra hamileliğimi sonlandırmam için baskı uyguladı. Baskılara direnip çocuğumu aldırmadım. Hamileyken eşimden dayak yedim.”

“Evden çıkmasını fırsat bilip, Pekin'deki Türk Konsolosluğu'nu arayarak yardım istedim. Görevlilerin yardımıyla hastanede tedavi gördüm.” Hastane tarafından verilen raporu da mahkemeye sunan İstem Yılmaz, tedavinin ardından yine konsolosluk görevlilerinin yardımıyla eşinden gizlice kaçarak Türkiye'ye geldiğini belirtti.”

“İstem Yılmaz, vücudunda oluşan darp izlerini gösteren fotoğrafları ve Burak Yılmaz ile annesinden gelen psikolojik ve fiziksel şiddeti ispat eden mesaj kayıtlarını daha sonra mahkemeye sunacağını belirtti.”

“İstem Yılmaz, kızı ve doğacak bebeklerinin velayetini talep etti. Ayrıca Bakırköy Şenlikköy'deki müşterek konutun da kendisi ve çocuklarına tahsisini isteyen Yılmaz, kocasından toplam 12 milyon TL tazminat talebinde bulundu.”