Burak Yılmaz'ın açıklamaları olay yarattı! Ali Koç için ne dedi?

2020 yazında Beşiktaş'tan Lille'e transfer olan ve Fransız ekibindeki ilk sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Burak Yılmaz, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard'ın yolunu tutmuştu. Kulübüyle 2 yılı oyuncu, 3 yılı antrenör olmak üzere 5 yıllık kontrat imzalayan Yılmaz'ın Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor hakkında yaptığı açıklamalar sosyal medyada olay oldu.

Burak Yılmaz'ın açıklamaları olay yarattı! Ali Koç için ne dedi? - Sayfa 1

Fransa Ligue 1'de Lille'le sözleşmesinin sona ermesinin ardından Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'a transfer olan Burak Yılmaz, açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü.

113
Burak Yılmaz'ın açıklamaları olay yarattı! Ali Koç için ne dedi? - Sayfa 2

Kariyerinde Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray formalarını terletmiş olan Yılmaz, 4 büyük kulüple ilgili flaş sözler kullandı.

213
Burak Yılmaz'ın açıklamaları olay yarattı! Ali Koç için ne dedi? - Sayfa 3

Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş hakkında beIN Sports'a konuşan golcü oyuncu, "Dinamo Kiev maçında Fenerbahçe'yi destekleyeceğim. Ben Türk'üm. Türk takımlarının başarılı olmasını istiyorum.

313
Burak Yılmaz'ın açıklamaları olay yarattı! Ali Koç için ne dedi? - Sayfa 4

Galatasaray'a Okan Abi geldi. Abdullah Avcı hak ettiği şampiyonluğu kazandı. Zaten Beşiktaş desteklediğim takım. Ali Koç'u da çok severim." şeklinde konuştu.

413