Spor
10 Kas 2023 21:15 Son Güncelleme: 10 Kas 2023 21:17

Burak Yılmaz'dan taraftarları çıldırtan hareket

Beşiktaş taraftarının son oynanan Bodo Glimt maçında protesto ettiği Burak Yılmaz teknik direktörlük görevinden istifa etti. Yılmaz'ın giderayak sosyal medya hesabından yaptığı hareket ise taraftarları kızdırdı.

Beşiktaş'ta beklenen ayrılık gerçekleşti. Süper Lig'deki Antalyaspor ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki Bodo/Glimt mağlubiyetlerinin ardından taraftarın istifaya davet ettiği Yılmaz görevinden ayrıldı.

Şenol Güneş'ten sonra teknik sorumlu olarak göreve getirilen Burak Yılmaz, alınan başarısız sonuçlar nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çekti. Yönetimle karşılıklı anlaşan Burak Yılmaz istifasını verdi.

BEŞİKTAŞ'I SİLDİ, TARAFTAR ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Ancak Yılmaz'ın istifa kararının ardından sosyal medya hesabındaki hareketi siyah beyazlı taraftarları çılgına çevirdi.

38 yaşındaki genç çalıştırıcı, Beşiktaş ile ilgili tüm paylaşımlarını sildi. Yılmaz, sadece Beşiktaş taraftarına teşekkür ettiği bir görsel yayınladı.

Instagram hesabında son dönemde Beşiktaş ile ilgili yaptığı tüm gönderileri silen Burak Yılmaz'ın bu hamlesi ise taraftarın tepkisine yol açtı. Yılmaz'ı sert dille eleştiren taraftarlar, eski hocalarına ateş püskürdü.

"HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

Beşiktaş'tan kendi isteği üzerine ayrılan Burak Yılmaz, veda mesajında "Her şey için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ RIZA ÇALIMBAY'A EMANET

Burak Yılmaz’ın istifası sonrası Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü oldu. Çalımbay, ilk aşamada 3 Aralık'a kadar takımın başında yer alacak. Rıza Çalımbay'ın görevde kalıp kalmayacağını ise yeni gelecek yönetim belirleyecek.