Magazin
20 Ara 2016 13:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:17

Burak Yılmaz’dan kavga açıklaması: Otobüs kafama çarptı!

Burak Yılmaz, otobüs şoförüyle kavga görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra ilk kez konuştu.

Çin’in Bejing Guan takımında forma giyen Burak Yılmaz, önceki akşam Etiler’deydi. Yakında Çin’e dönecek olan milli futbolcu, geçtiğimiz günlerde İETT şoförü ile tutuştuğu kavga ve kavga görüntülerinin ortaya çıkmasıyla hakkında konuştu. Yıldız futbolcu, “Olayın aslında benimle alakası yoktu. Valenin hatası yüzünden ben arada kaldım. Otobüs şoförü kafama hafif şekilde çarptı, kendimi kaçırmasam Allah korusun daha kötü bir şey olurdu” dedi.

Bu durumdan dolayı sinirlenen ve otobüs şoförüne tepki gösteren Yılmaz, “Ben iki evlat babasıyım, bana hem küfretti, hem de sopa gösterdi. Bunlar hoş hareketler değil” dedi.

40 BİN KİŞİ KÜFREDİYOR AMA BU BAŞKA!

Yaşanan olaydan dolayı bir hayli üzgün olduğunu belirten milli futbolcu, “Ben normal şartlarda bu şekilde tepki göstermem, ama küfür olunca olmuyor. Biz maç sırasında 40 bin kişiden küfür yiyoruz, Lakin bu farklı bir durum. Beni tanımaması normal bir durum. Aynı davranışı herkese karşı sergileyebilirdi. Bu çok ayıp” diye konuştu.

ŞOFÖR İŞTEN ÇIKARILDI

Öte yandan Burak Yılmaz ile kavga eden şoför İETT şöförü Orhan Çimen, “Sopayı çıkarmazsam bana vuracaktı. Sopayı görünce geri gitti. Haksız olsam kendisinden özür dilerim. Haksız değilim ki pişman olayım. Burak Yılmaz’ı hakaretten dolayı mahkemeye verdim. Ona söyleyecek sözüm yok. Kendisinin haksız olduğunu biliyor” açıklamasını yaptı. Çimen, çalışma belgesinin de iptal edildiğini ve işten çıkarıldığını belirtti.