Spor
29 Mayıs 2023 20:44 Son Güncelleme: 29 Mayıs 2023 20:53

Burak Yılmaz Süper Lig'de eski takımına dönüyor

Hollanda macerası uzun sürmeyen Burak Yılmaz geçtiğimiz günlerde Fortuna Sittard'la olan sözleşmesini sonlandırdı. Kariyerine hangi takıma devam edeceği merakla edilen Burak Yılmaz için Türkiye iddiası yeniden gündeme geldi.

Sezon başında hem oyuncu hem de antrenör olarak Fortuna Sittard'la 2+3 yıllık sözleşme imzalayan Burak Yılmaz'ın Hollanda macerası sadece bir sene sürdü.

37 yaşındaki Burak Yılmaz geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ''Seneye Fortuna'da olmayacağım. Başkan ve yönetimle yaşananları en kısa zamanda anlatacağım. Herkese başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı. Ayrılığın resmileşmesinden sonra Burak Yılmaz'ın kariyerine hangi takımda devam edeceği merak konusu oldu.

Burak Yılmaz, bu sezon Fortuna Sittard formasıyla çıktığı 27 resmi maçta 9 gol 5 asist kaydetmişti.

BEŞİKTAŞ'A DÖNMEYE HAZIRLANIYOR

Son olarak 2019-2020 senesinde Beşiktaş forması giyen Burak Yılmaz'ın yeniden siyah-beyazlı ekibe dönmeye hazırlandığı iddia edildi.

Burak Yılmaz hakkında yönetimle görüşen Şenol Güneş, ''Burak'ın kadromuzda olması bize bir şey kaybettirmez, kazandırır. Kulübün içinden gelen biri. Saha içi ve dışında bize yardımcı olur" dedi.