Burak Yılmaz Fransa manşetlerinde: Herkes kahramanın önünde eğiliyor

Lille’de forma giyen milli yıldız Burak Yılmaz, dün geceki performansıyla ülke manşetlerinden inmedi.

Burak Yılmaz Fransa manşetlerinde: Herkes kahramanın önünde eğiliyor - Sayfa 1

Fransa Ligue 1'in 34'üncü haftasında deplasmanda Lyon'u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 ile geçen Lille'de milli oyuncu Burak Yılmaz, attığı 2 gol ve yaptığı asistle maçın adamı olurken, Fransa spor basınında da manşetlerde yer aldı.


19
Burak Yılmaz Fransa manşetlerinde: Herkes kahramanın önünde eğiliyor - Sayfa 2

Fransa'da Burak Yılmaz fırtınası esmeye devam ediyor. Ligin 34'üncü haftasında şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden biri olan Lyon'a konuk olan Lille, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazanarak hem kritik bir virajı kayıpsız geçmiş oldu, hem de haftayı lider kapatmayı başardı. Attığı 2 gol ve yaptığı asistle dikkat çeken bir performans sergileyen milli oyuncu Burak Yılmaz için Fransa spor basını övgü dolu ifadeler kullandı.

29
Burak Yılmaz Fransa manşetlerinde: Herkes kahramanın önünde eğiliyor - Sayfa 3

L'EQUIPE: KRAL YILMAZ

Fransa'nın önde gelen spor gazetelerinden L'Equipe, milli oyuncunun Lyon karşısında sergilediği performansa internet sitesinde geniş yer ayırdı. Milli oyuncu için övgü dolu ifadeler kullanılırken, "Lyon karşısında parıldayan Burak Yılmaz, takımının şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet almasını sağladı. Maça kötü bir başlangıç yapan takımını yeniden canlandırdı" denildi.


39
Burak Yılmaz Fransa manşetlerinde: Herkes kahramanın önünde eğiliyor - Sayfa 4

Ayrıca Burak Yılmaz, aldığı 9 puanla L'Equipe tarafından haftanın en iyi oyuncusu seçildi.

49