Magazin
17 Haz 2021 16:47 Son Güncelleme: 17 Haz 2021 16:49

Burak Sergen'e mahkemeden kötü haber! O davayı kaybetti

Sadakatsiz dizisinin Haluk Güçlü'sü 60 yaşındaki oyuncu Burak Sergen, oğlu Cansın'ın velayetini kaybetti.

Haluk Güçlü karakteri ile izleyici karşısına çıkan Burak Sergen koronavirüsü atlatmış, ardından 2019 yılının Şubat ayında nişanlandığı sevgilisi Nihan Ünsal ile nikah masasına oturmuştu. Zor günleri atlatan Burak Sergen büyük bir şok yaşadı. 60 yaşındaki oyuncu oğlu Cansın'ın velayetini kaybetti.

CANSIN'IN VELAYETİ ANNEYE VERİLDİ

Usta oyuncunun eski eşi Işıl Sergen, oğlu Cansın için açtığı velayet davasını kazandı. Duruşmada dinlenen şahitlerin ifadelerinin ardından mahkemenin verdiği ortak velayet kararı iptal edildi ve 11 yaşındaki Cansın Sergen'in velayeti annesinde kaldı.

Burak Sergen sevenlerini korkutmuştu. Koronavirüse yakalanan Sergen, evindeyken 12 Nisan günü fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Solunum sıkıntısı çekmesinden dolayı yaklaşık bir ay yoğun bakımda tedavi gören Sergen daha sonra normal odaya alınmıştı. Ünlü oyuncu 12 Nisan'da kaldırıldığı hastaneden 24 Mayıs günü taburcu oldu. Kötü günleri geride bırakan ve sağlığına kavuşan oyuncu Burak Sergen, kendisini bir an bile yalnız bırakmayan nişanlısı sunucu ve menajer Nihan Ünsal ile hastaneden çıkar çıkmaz nikah masasına oturdu. Sergen, Şubat 2019’da nişanlandığı sevgilisi Nihan Ünsal ile geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız evlendi.

 Çiftin nikah töreni aile arasında yapıldı. Nikah töreni Sergen'in Nihan Ünsal ile birlikte yaşayacağı kendi evinde yapıldı. Çiftin şahitliğini ise yakın dostları Erkan Şahin ve Buket Kayapınar Özsırlı yaptı.

Burak Sergen mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi; “Birlikte sonuna kadar gideceğim insanı buldum. Bu hastalığı atlattığım an Nihan’ın hemen soyadımı taşıması için gereken protokolü gerçekleştirdik” dedi.