Magazin
22 Eyl 2022 10:16 Son Güncelleme: 22 Eyl 2022 10:26

Burak Özçivit'ten 'Kaş çatmayla oyuncu olunmuyor' diyen usta oyuncuya olay gönderme!

Usta oyuncu Serdar Gökhan dün canlı yayına bağlanıp Burak Özçivit'e resmen ateş püskürmüştü. Burak Özçivit fotoğraf paylaşıp, Serdar Gökhan'a gönderme yaptı.

Usta oyuncu Serdar Gökhan TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının canlı yayına bağlandı. Serdar Gökhan açtı ağzını yumdu gözünü. Özbekistan'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Taşkent Film Festivali’nde Türk sineması için düzenlenen gecede Türkiye'den Burak Özçivit, Serdar Gökhan, Nurgül Yeşilçay ve Azra Akın gibi ünlü isimler katıldı. Büyük ilgi gören festivalin perde arkasında yaşananlar sanat camiasını karıştırdı. Serdar Gökhan, Burak Özçivit'e "Kaş çatmayla oyuncu olunmuyor, gitsin ders alsın" demişti. Özçivit'in sosyal medyadaki paylaşımını gören aynı şeyi düşündü: "Gönderme mi yapıyor?" İşte ayrıntılar...

Serdar Gökhan: Kulağımın kılı kadar değeri yok

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanan Serdar Gökhan olayın perde arkasını anlattı. Gökhan, "12 oyuncu sahneye oturduk, programın devam etmesini bekledik. İki boş sandalyeye o iki arkadaşım oturması lazım. Kulisten duyduğum seslere kadar "Ben gelmem, ben çıkmam" diye bağrışmalar duydum." ifadelerinde bulundu. Burak Özçivit'e çok kızan Serdar Gökhan "Ben onu kıskanıyormuşum, kulağımın kılı kadar benim üzerimde bir etkisi yok" dedi.  Burak Özçivit'e ateş püsküren Serdar Gökhan, "İki tane kaş çatmayla oyunculuk olmuyor. Önce oyunculuk öğrensin." dedi.

Burak Özçivit'ten olay gönderme

Dün tüm magazin bu olayı konuşurken, gözler Burak Özçivit'e çevrilmişti. Burak Özçivit kahkahalar attığı fotoğrafı paylaşıp altına "Gülüyoruz hem de" notunu yazdı. Fotoğrafı görenler, Serdar Gökhan'ın sözlerine güldüğünü düşündü.

İşte Burak Özçivit'in Serdar Gökhan'a cevap niteliğindeki karesi...