Magazin
09 Haz 2014 17:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:16

Burak Özçivit'in eski sevgilisinden şok tepki: O reklam peşinde!

Ceylan Çapa, Burak Özçivit’in yeni filmi için Türkiye Güzeli Amine Gülşe’ye teklif götürmesi üzerine kıskançlık krizine girip ilişkisini bitirdiği iddiasına tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu Burak Özçivit ve Ceylan Çapa bir süre önce ayrıldı. Çiftin, bir dargın bir barışık süren ilişkisinin Çapa’nın kıskançlık krizleri yüzünden bittiği iddia edilmişti.

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddialara göre, çiftin ilişkilerini bitiren Çapa’nın sık sık kıskançlık krizlerine girmesiydi. Yakışıklı oyuncunun yeni filmi için Türkiye Güzeli Amine Gülşe’ye teklif götürmesi ise sevgilisi Çapa’yı kıskançlık krizine sokmuş, bu durum Özçivit için bardağı taşıran son damla olmuş ve ünlü oyuncu ayrılık kararı almıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddialara Ceylan Çapa’dan tepki geldi.

Çıkan haberlerin asılsız olduğunu ve Özçivit tarafından yaptırıldığını söyleyen Çapa, ünlü oyuncudan 2,5 ay önce ayrıldığını belirtti.Çapa, çıkan haberlere tepkisini, “Ne kıskançlığı, ben Burak’tan 2,5 ay önce ayrıldım. Ama karşı taraf sürekli kıskançlık krizlerine girdiğim şeklinde haberler yaptırıyor.

Kardeşinin kına gecesine de bu yüzden gitmemişim. Ayrıldığım kişinin yakınlarının kınasına ya da düğününe neden gideyim?

Ben işinde gücünde bir insanım, üzerimden bu şekilde reklam yapılmasını istemiyorum” sözleriyle gösterdi. Çapa, söylediklerine kanıt olarak, geçtiğimiz hafta evlenen oyuncunun kardeşi Burçun Özçivit’in kına gecesine ve düğününe de gitmemesini gösterdi.