Magazin
08 Mar 2013 18:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

"BURAK ÖZÇİVİT OFİSBOYDU!" ERKAN ÖZERMAN'DAN OLAY SÖZLER!

Organizatör Erkan Özerman, Best Modelleri vefasızlıkla suçladı, yerden yere vurdu.

Ünlü organizatör Erkan Özerman açtı ağzını yumdu gözünü. Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Tolgahan Sayışman Mehmet Akif Alakurt gibi birçok ünlü ismi Best Model yarışması ile şov dünyası ile tanıştıran Erkan Özerman'dan ağır konuştu.

HALA OFİSBOYDU
"Ben ilkokul öğretmeni gibiyim. Bir sürü öğrencim var ve okuma-yazmalarını öğretiyorum. Ama bir kişininde arayıp hal hatır sorduğunu hatırlamıyorum. Bunların arasında en vefalı olarak gösterebileceğim bir tek Şenay Akay var.’’

Bir bir ünlü isimleri topa tutan Erkan Özarman, ‘’Burak Özçivit fotoğrafçı stüdyosunda ofisboyluk yapıyordu. Bir arkadaşım onu beğenip bana referans oldu. Ben de arkadaşıma 'gelsin' dedim. Ailesi ile ofisime geldi tanıştık. Ancak daha bizim ekip Burak Özçivit’i eleme dışı bırakmış. Yurtdışındaydm ofisime geldim ve ekibimin elemeler için seçtikleri fotoğraflara baktım. Aklıma geldi ailesi ile ofisime gelen çocuk (ki bu çocuk Burak Özçivit) sordum 'onun fotoğrafı nerede' diye.. Ekibim eledikleri fotoğrafları çöpe attıklarını söyledi. Talimat verdim gece yarısı çöplerden tüm elenen fotoğrafları çıkarttım ve Burak Özçivit’i best model elemelerine çöpten fotoğrafını çıkartarak koydum. Şu an bakın nerelere geldi. Eğer o gün çöpten çıkartmasadım fotoğrafını şu an fotoğrafçı stüdyosunda hala ofis boy oalrak çalışıyordu. Bakın işte bir okul gibi ben bunları bir yerlereden alıp geliştirip bugün adeta okul gibi mezunlar veriyorum. Fakat bir gün Burak Özçivit şöhret olduktan sonra bu olayı organizatör fotoğrafımı çöpten çıkarttırarak elemelere girmemi sağladı diye bahsetmiş. Böyle şey denir mi.. Orada desene Erkan Ağabeyim sağolsun bu şekilde hareket edip daha sonrasında gelişmeme yardımcı olup buralara gelmemi sağladı. Çok mu zor bunu söylemek.’’ dedi.

Aynı şekilde Kıvanç Tatlıtuğ üzerinde de çok hakkı bulunduğunu söyleyen Özarman, ‘’2 yıl boyunca onu insanlara tanıtabilmek bir yerlerde yer edindirebilmek için çok uğraştım. Nereye gittiyse hep kapılardan döndü çünkü sadece tiple olmuyor bu işler, bir o kadar da bilgili, kültürlü olması lazım’’ dedi. ’Onların 'tamam oyuncu oldum' diyebilmesi için önlerinde en rahat bir 10 yıl var. Kenan ile Kıvanç’ın oyunculuğu da kıyaslanamaz. Kıvanç’ın önünde daha uzun bir yol var. Kenan her zaman bir gömlek büyük gelir Kıvanç’a." diyerek sitemkar açıklamalarını sürdürdü.