Spor
10 Mar 2022 09:46 Son Güncelleme: 10 Mar 2022 09:50

Burak Elmas'tan 15 kişiye teşekkür mektubu!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Galatasaray Adası Davası’nda emeği geçen ve içinde eski kulüp yöneticileri de bulunan 15 kişiye teşekkür mektubu gönderdi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, 2017 yılında Galatasaray adası için açılan davada görev yapan eski kulüp yöneticilerinin de dahil olduğu 15 kişiye teşekkür mektubu yolladı.

Elmas, kendisinden önce başkanlık görevini yürüten ve geçen kasım ayında hayatını kaybeden Mustafa Cengiz’in ailesine de teşekkür mektubu yolladı.

Kendisine gelen mektubu sosyal medya hesabından paylaşan avukat Rezan Epözdemir, “Sayın Burak Elmas'a mektubu ve nezaketi için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Rezan Epözdemir açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Galatasaray yalnızca bir spor kulübü olmayıp, değerleri, kültürel birikimi ve müktesebatı ile Türkiye'nin en saygın ve kıymetli eğitim ve kültür kurumlarından biridir. Bu bilinçle, Galatasaray'ın yarınları, umutları ve geleceği için hepimiz çaba sarf ediyoruz.

Ada davasına ilişkin hukuki sürecin kesinleşmesi de bu çabanın en önemli tezahürlerinden biridir. Bu vesileyle yazılı olarak teşekkür mesajlarını ileten Sayın Dursun Özbek, Sayın Metin Öztürk, Sayın Işın Çelebi ve bütün Galatasaraylılara şükranlarımı sunuyorum.”

Mektupta ise şu ifadeler yer aldı:

“Galatasaray Adası’nın tahliyesi tamamlanmış olup kıymetli adamızın kontrolü tamamen kulübümüze geçmiştir.

Başkan yardımcısı görevini üstlendiğiniz dönemde bu konuda büyük emeklerinizin olduğunu yakından biliyoruz.

Bu vesileyle, yapmış olduğunuz bütün katkılar ve çalışmalarınız için camiamız ve kulübümüz namına teşekkür ediyoruz”

GALATASARAY ADASI DAVASI NEDİR?
Galatasaray Kulübü tarafından Galatasaray Adası işletmecisine açılan davada 18 Mart 2021’de yapılan duruşmada mahkeme işletmecinin adayı tahliye etmesine karar vermişti. İşletmeci, kararı istinaf mahkemesine taşımıştı. İstinaf mahkemesi de Galatasaray Kulübü’nü haklı buldu ve Galatasaray Adası'nın tahliye kararını onayladı.