Gündem
27 Mar 2024 09:11 Son Güncelleme: 27 Mar 2024 13:54

Bulut Bağcı boş durmuyor! Emekli ataşeyi şikayet etti!

World Tourism Forum eski başkanlarından Bulut Bağcı, kendisiyle ilgili sosyal medyada paylaşım yapanları savcılığa şikayet etti. Şikayet edilenlerden biri de eski Gabon Güvenlik Ataşesi G. K. oldu. jandarmaya ifade veren Kızılkaya, ‘Cumhurbaşkanı ve milletvekilleriyle fotoğraflarını kullanarak bizi etkiledi. Daha sonra paralı haberler yaptırarak olmayan bir şeyi gerçekmiş gibi bize sundu. Ben ve arkadaşlarım 1 milyon 950 bin dolar dolandırıldık’ diye konuştu.

MedyaRadar’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre, TRMX coin ile yüzlerce kişiyi dolandırdığı iddia edilen World Tourism Forum eski başkanlarından Bulut Bağcı coş durmuyor. Türkiye’de yaşadığı halde ikameti bulunmayan Bağcı, Londra’da bir adres göstererek kendisiyle ilgili paylaşım yapanları savcılığa şikayet etti. Bağcı’nın şikayet ettiği kişilerden biri de eski Gabon Güvenlik Ataşesi G. K. oldu. G. K., dün öğlen saatlerinde Malatya’da Jandarmaya ifade verdi.

MİLLETVEKİLİ YANINDA TANIDIM

Malatya’da polislik yapan G. K., jandarmaya Bulut Bağcı’yı milletvekili yanında tanıdığını söyledi. G. K. ifadesinde, ‘Bulut Bağcı’yla 2020 yılında Gabon’da Güvenlik Ataşesi olarak görev yaptığım esnada AK Parti Kilis Milletvekili Hilmi Dülger ile Gabon’a gelmesi esnasında tanıştık. Kripto para üzerine konuşma yaptık. Türkiye’ye döndüğümüzde irtibatımız devam etti. Kendisinin de token çıkaracağını belirterek İstanbul’da bir toplantı yaptık. Toplantıda Bulut Bağcı, Emrah Ateş, Veli Hazar vardı. Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı’nın amcası olması, kendisini milletvekilinin yanında tanımış olmam ve devlet büyükleriyle irtibatlı olduğunu söylemesinden dolayı kendisine karşı güven oluştu. Bağcılar’da Bla Bla isimli bir gece kulübünde buluştuk. O buluşmamızda da kendisine ait bir çok otel olduğunu, cumhurbaşkanı ile birlikte çalıştığını ve Çad'a oteller yapacağını söyledi.

ÇAD’DAKİ OTEL PROJESİNE İNANDIM!

2023 yılında TRMX token işine start verildi. Ben 34 bin 850 dolarlık bir alım yaptım. Açıkçası Çad’daki otel projesine inandığım için bu alımı yaptım. Telegram ve özel toplantılarda coinlerin üç dolara çıkacağını söylüyordu. Konuşmalar ve ses kayıtları mevcuttur. Proje mexe borsasına girince kimsenin elinde token yoktu, hepsi kilitli olarak tutuluyordu. Bize kendisinin de satmayacağını söylemesine rağmen tokenin şifresini gizliden bozdurarak yüksek fiyattan sattı. Bu sayede tokenin mali değeri en alt seviyelere düşürdü. Borsaya hiçbir para koymayıp o paraları kardeşi Yağmur Bağcı Kutluer ve eşi Tuğrul Kutluer’in kripto para cüzdanlarına aktararak herkesi dolandırdı. Bu paralarla özel jet seyahatleri, dünyanın her yerinde aşırı savurgan harcamalar yapıp tatillerde harcadılar. Daha sonra dolandırılanlar Bulut Bağcı’yı tehdit etmeye başladılar’ dedi.

MEDYAYA PARALI HABERLER YAPTIRDI!

G. K., jandarmaya verdiği üç sayfalık ifadesinde, Bulut Bağcı’nın suç işleme yöntemini ise şöyle anlattı: Önce kendisini önemli bir kişi olarak gösterdi. Cumhurbaşkanı ve diğer devlet büyüklerinin de kendi projesine destek verdiğine dair algı oluşturdu. Bu kişi, işleri tek başına yapmamıştır. Kalabalık bir ekibi var. Algı yönetimi, kamu ile ilişkiler ve medya tarafında İbrahim Özer çalışıyor. Göz boyama ve milleti aldatma ile ilgili kısmını o yapıyordu. Medyadan bazı kişilere para verip olmayan şeyleri varmış gibi gösteren haberler yaptırılıyordu. Bazı milletvekilleri de bu işlerde kullanılıyordu’

ESKİ FRANSA CUMHURBAŞKANI VE XAVIER ZANETTI DE KULLANILDI!

Bulut Bağcı’nın Global Turizm Forum gönderilerinde eski Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ı da kullandığı ortaya çıktı. Bağcı, gönderdiği e-maillerin altında Hollande’ın kendilerinin destekçisi olduğunu eklediği ortaya çıktı. Bağcı’nın Bodrum’da 2021 yılında düzenlenen Global Turizm Forumu’na İnter’in efsanevi Arjantinli futbolcusu Xavier Zanetti’yi de getirme taahhütlünde bulunduğu öğrenildi.