Magazin
21 Nis 2012 20:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:34

BÜLÜ BÜLÜ BÜLENT SEN ANCA...EROL KÖSE BÜLENT ERSOY'A SAVAŞ İLAN ETTİ!

Bülent Ersoy'un evine polis tarafından baskın yapıldığı ve telefonlarıyla bilgisayarlarına el konulduğu şeklindeki açıklamaları Erol Köse'yi çıldırttı

Ünlü prodüktör Erol Köse, dün Twitter üzerinden Bülent Ersoy hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Ersoy'un cinsel tercihinden en son oynadığı reklam filmine kadar eleştiriler yapan Erol Köse'ye Ersoy cephesinden savcılık yoluyla cevap geldi. 

Bülent Ersoy, bugün Çağlayan Adliyesi'ne giderek Köse'den şikayetçi oldu. Ersoy yaptığı açıklamada, şikayeti üzerine Köse'nin Ataşehir'deki evine polis baskını yapılarak cep telefonlarına ve bilgisayarlarına incelemek üzere el konulduğunu ifade etti. 

Erol Köse'den zehir zemberek açıklama 

"Ben Ataşehir'de oturmuyorum. Bir senedir önünden bile geçmedim. Ataşehir'de olmayan bir ev nasıl basılır bunu bana birileri izah etsin. Aklını kaybetmiş bir transeksüelin açıklaması bunlar. Evimi ne polis bastı, ne telefonlarıma el konuldu, ne de bilgisayarlarıma. Ayrıca Twitter'da yazılanlar ne polisin evi basmasına ne de evden birşey çıkarılmasına suç teşkil eden bir eylem değildir. Sadece 1800 lira para cezası uygulanmaktadır. Ben tweetlerimi atamaya aslanlar gibi devam ediyorum. Hiç birşeyden de korkum yok!" 

Tweetler durmuyor 

Twitter'da yaptığı açıklamalarla her gün gündeme bomba gibi düşen Erol Köse, yaptığı açıklamanın ardından tweetlerini durdurmadı ve aynı zamanda Bülent Ersoy'a ait fotoğraflar yayınladı. 

"Bülü Bülü Bülent" 

Bugün attığı tweetlerde yazdıklarının yalan olmadığını ifade eden Köse, "Bi de utanmadan gazeteleri arayip Erolun evini bastirip Bilgisayar ve tlflarini aldim demiş , Bulü bülü Bulent. Sen anca telefonumun tozunu aldirirsin, sana inanip yazan varsa da gelsin çantami taşisin, biz kesintisiz yazmaya devam ediyoruz büluş sen anca paralel evrenden bizi durdurursun.." dedi.

İşte o tweetler