Gündem
08 Mayıs 2022 16:13 Son Güncelleme: 08 Mayıs 2022 16:18

Bülent Turan'dan çok sert 'feribot' tepkisi! "Bu bir geri zekalılıktır"

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, katıldığı program dönüşünde 1915 Çanakkale Köprüsü yerine feribot tercih etmesini haber yapanlara 'geri zekalı' dedi.

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde katıldığı program dönüşü 1915 Çanakkale Köprüsü yerine feribotu tercih ettiği için kendisini eleştirenlere "dangalak" diyen AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, feribot tercihini haber yapanlara da “geri zekalı” dedi.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde Ramazan Bayramı'nın birinci gününde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Turan şöyle dedi:

"Biz, il başkanımız Jülide Hanım ile hep beraber bindik arabalarımıza. Gelibolu'ya Lapseki'den, köprüden gittik. Altı ayrı program yaptık. Son program iskelede, vapurun önünde, iftar programı. İftarımızı yaptık, vapur karşımızda. Köprü de bizim, vapur da bizim. Köprüden gittik, vapurla geri geldik. Ayıp mı, günah mı, yanlış mı? Bunu haber yapıyorlar koca koca televizyonlar; Fox TV, Halk TV, şunlar, bunlar. Tarafsız ya bunlar. Arkadaşlar, bakın, bu bir geri zekalılıktır. Gerçekten inanılır gibi değil."