Gündem
13 Eyl 2022 00:13 Son Güncelleme: 13 Eyl 2022 00:23

Bülent Kaya ile Fuat Uğur arasında 'Tunç Soyer' kavgası: Reklama gitmek zorunda kaldılar

tv100'de ekrana gelen Gürkan Hacır'ın hazırlayıp sunduğu Taksim Meydanı'nda Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur ile Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya arasında Tunç Soyer - Doğu Perinçek tartışması yaşandı.

tv100.com Yazarı Barış Yarkadaş, Gazeteciler Hacı Yakışıklı, Fuat Uğur ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşma masaya yatırıldı.

Saadet Partili Kaya, Doğu Perinçek'in geçtiğimiz hafta Hz. Muhammed'le ilgili sözlerine tepki göstermeyenlerin Tunç Soyer'in sözleri karşısında yüksek perdeden tepki gösterilmesini ikiyüzlülük olarak değerlendirmesi üzerine canlı yayında Hacı Yakışıklı ile tartışma yaşadı.

Kaya ile Yakışıklı arasındaki tartışmalara Fuat Uğur da dahil oldu. Uğur, Kaya'nın konuşmaları çarpıttığını iddia etti. Kaya'nın cevabı ise çok sert oldu. Kaya, "AK Parti siyaseti yamanıza gerek yok, gazeteciliğinizi yapın. Bırakın siyaeti siyasetçiler yapsın. AK Parti'den daha çok AK Partililik yapıyorsunuz. Siz politikanın daniskasını yapmaya çalışıyorsunuz ama beceremiyorsunuz. Samiyersizlik paçalarınızda akıyor Fuat Bey. Siz gazetecilik değil tetikçilik yapıyorsunuz." dedi.

Uğur ise Kaya'nın bu sözlerine çok sinirlendi. Araya Gürkan Hacır girerek programı reklama götürdü.

İşte o anlar: