Magazin
29 Ağu 2021 11:25 Son Güncelleme: 29 Ağu 2021 14:15

Bülent Ersoy’un ekibine sahte PCR şoku! 4 kişi tutuklandı!

Konser vermek için KKTC’ye giden Bülent Ersoy’un orkestra ekibine sahte PCR hazırladığı ileri sürülen kişilerle ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı.

Konser vermek için dün akşam KKTC’ye giden Bülent Ersoy‘un orkestra ekibine sahte PCR hazırladığı ileri sürülen 1’i polis 3 kişinin tutuklandığı öğrenildi.

4 TUTUKLU

Gündem Kıbrıs’ta yer alan habere göre Ersoy’un ekibine sahte PCR testi hazırladığı ileri sürülen 1’i polis 3 kişi mahkemeye çıkarılmak üzere tutuklandı.

4 kişinin bugün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Bu akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti KKTC’de ünlü bir otelde konser vermeyi planlayan Bülent Ersoy’un orkestra ekibi Ercan Havalimanı’ndaki kontrollerde büyük şok yaşamıştı. Yapılan incelemede korona tedbirleri kapsamında yapılan PCR testlerinin sahte olduğu anlaşılmıştı.

Söz konusu haberlerin basına yansımasının ardından açıklamada bulunan Bülent Ersoy’un menajeri Haluk Şentürk ise şu ifadeleri kullanmıştı: “Haber doğru… Bülent hanım ve korumasının testini ben yaptırmıştım ama orkestranın test sonuçları sahte çıkmış. Havalimanında saatlerdir bekliyorlar. Otelden böyle bir bilgi geldi. Şimdi havalimanında yeniden testleri yapıldı. Sonuçlar çıkar çıkmaz konsere yetişmeye çalışacaklar. Bülent hanım bu akşam ya konsere çıkamayacak ya da ucu ucuna sahne alacak.”