Bülent Ersoy'dan şoke eden Zeki Müren itirafı... 38 hap detayı "İntihar etti o..."

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy, Zeki Müren'in acımasız ve kıskanç biri olduğunu söyleyerek yaptığı açıklama gündem olmuştu. Diva iddialarını sürdürerek şoke eden ifadeler kullandı ve Zeki Müren'in intihar ettiğini söyledi.

Bülent Ersoy'dan şoke eden Zeki Müren itirafı... 38 hap detayı "İntihar etti o..." - Sayfa 1

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy, Zeki Müren'in acımasız ve kıskanç biri olduğunu söyleyerek yaptığı açıklama gündem olmuştu. Diva iddialarını sürdürerek şoke eden ifadeler kullandı ve Zeki Müren'in intihar ettiğini söyledi.

17
Bülent Ersoy'dan şoke eden Zeki Müren itirafı... 38 hap detayı "İntihar etti o..." - Sayfa 2

Bülent Ersoy Zeki Müren'in acımasız ve kıskanç biri olduğunu söyleyerek başından geçenleri anlatmıştı. Ersoy bu sefer Demet Akalın'ın konuğu oldu.

27
Bülent Ersoy'dan şoke eden Zeki Müren itirafı... 38 hap detayı "İntihar etti o..." - Sayfa 3

ŞAŞIRTAN SÖZLER
Bülent Ersoy, "Müzeyyen Senar bana ‘Benim yerimi alacaksın’ derdi. Zeki Müren de bunu duyunca ‘Allah’ım bu Japon’un canına al’ demiş benim için. O bana ‘Japon Çiçeği’ derdi. Çalışanlarına eski televizyonunu vermiş, sonra da ‘Siz bunu benden çaldınız’ diye şikâyetçi olmuş. Bütün çalışanları falakaya çekmişler. Zeki Müren acımasız bir insandı. Bana olan kıskançlığından öldü" demişti.

37
Bülent Ersoy'dan şoke eden Zeki Müren itirafı... 38 hap detayı "İntihar etti o..." - Sayfa 4

Ersoy TV8'de katıldığı canlı yayında iddialarını sürdürdü. Bülent Ersoy konuşmasında "Zeki beycim çok kıskançtı ve haplarını almadı, intihar etti dedim... Onun için öldü zaten kestirmeden intihar etti o bunun kimse aksini söyleyemez. 38 tane hap, her gün, rakam değişebilir..." deyince herkesi şoke etti.

47