Magazin
28 Nis 2020 13:22 Son Güncelleme: 28 Nis 2020 14:41

Bülent Ersoy'dan Nur Yerlitaş'ın ailesinden özel istek

Ünlü modacı Nur Yerlitaş ve Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz, dün hayata gözlerini yumdu. Bülent Ersoy, hem annesinin hem de yakın arkadaşı Yerlitaş'ın cenazesine katılabilmek için özel bir istekte bulundu.

Uzun süredir beyin kanseriyle mücadele veren Nur Yerlitaş, dün yaşama veda etti. Aynı gün, Yerlitaş ile yakın dost olan Bülent Ersoy’un annesi Necla Hanım da hayatını kaybetti. Diva Bülent Ersoy, iki cenazeye de katılabilmek için dün akşam saatlerinde Yerlitaş’ın ailesinden özel bir istekte bulundu.

CENAZE NAMAZLARI AYNI CAMİİDE KILINACAK

Modacı Nur Yerlitaş’ın cenazesi Ulus Camii’nden kılınacak ikindi namazıyla Ulus Mezarlığı’na defnedilecekti. Fakat Bülent Ersoy, Yerlitaş’ın cenaze namazının da Zincirlikuyu Camii’nde kılınmasını istedi.

İKİ CENAZEYE DE KATILABİLECEK

Ersoy’un ricası aile tarafından kabul edildi. Böylece Ersoy, dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden annesi Necla Hanım ve yakın dostu Nur Yerlitaş’ın cenaze namazında bulunabilecek. Merhum Yerlitaş’ın cenaze namazı ikindi namazına müteakip Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak namazın ardından Ulus Mezarlığına defnedilecek, Diva Ersoy’un annesinin naaşı ise aynı vakitte Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak namaz sonrası Zicirlikuyu Mezarlığına defnedilecek.