Magazin
11 Tem 2021 11:01 Son Güncelleme: 11 Tem 2021 11:05

Bülent Ersoy'dan İlyas Tetik iddialarına tepki! "Benimle ne alakası olabilir?"

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz gün Pendik'te bir açılış törenine katıldı. Kurdeleyi dualar eşliğinde kesen Ersoy, muhabirlerin sorularını da yanıtladı. Ersoy, "intihar ederek yaşamına son veren keman virtüözü ve besteci İlyas Tetik'in, prensipte anlaştığı işine Bülent Ersoy'un rest çekmesiyle son verildiği" iddiasına yönelik soruları da yanıtladı.

Bülent Ersoy, önceki gün Pendik'te bir açılışa katıldı. Kurdele kesimini dualarla gerçekleştiren Ersoy’un ünlü bir markaya ait kostümü ve çantası dikkat çekerken, gösterişli takıları da gözden kaçmadı.

İLYAS TETİK İDDİALARINA YANIT

Geçtiğimiz günlerde intihar ederek yaşamına son veren şef İlyas Tetik'in vefatının ardından çıkan haberlerde, ölümünden 3 gün önce üzücü bir olay yaşadığı ileri sürülmüş, ünlü müzisyenin prensipte anlaştığı TV programındaki işine Bülent Ersoy'un rest çekmesiyle son verildiği yazılmıştı.

Bu konuya değinen muhabirler, usta isme; "İlyas Bey'e rest çektiğiniz konuşuldu Muazzez Hanım'la ilgili... Ya benimle çalışacaksın ya Muazzez Ersoy'la dediğiniz konuşuldu" diyerek soruyu yönelttiler.

Bülent Ersoy ise "Kendisiyle anlaşan ben değilim. Yapımcı, menajer Polat Bey anlaşmış. Ben bilemem ki, Muazzez Hanım'la zaten çalışıyordu" yanıtını verdi.

"BENİMLE NE ALAKASI VAR?"

Daiva, gazetecilerin "Ya benimle ya Muazzez Ersoy'la çalışmayı seçeceksiniz dediğiniz konuşuldu" sorması üzerine "Zaten adamla anlaşmışlar. Kendisi Muazzez Hanım'la çalışırken, Polat Bey'le anlaşma yapmış. Program listesinden çıkarılmış ne edilmiş onu bilemem, benimle ne alakası olabilir? " dedi.