Magazin
21 Eki 2013 09:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

BÜLENT ERSOY'DAN AJDA'YA "LAYIĞINI BULDU"

Ajda Pekkan'ın “Beni gömerseniz hayvan mezarlığına gömün. Her şeyim onlar” açıklamasına Bülent Ersoy'dan ağızları açıkta bırakan yorum!...

Show TV'de ekrana gelen "Bülent Ersoy Show"un bu haftaki konukları Fatih Ürek ve Funda Arar'dı. Canlı yayın esnasında söz, Bülent Ersoy'un bir süredir arasının limoni olduğu usta pop şarkıcısı Ajda Pekkan'ın bir gazeteye verdiği röportajında söylediği “Benim 10 kedim, 3 de köpeğim var. Bana kalsa büyük bir çiftlik alıp tüm hayvanlara bakmak istiyorum. Çok güzel empati yapıyorum onlarla. Sağlığımı onlarla buluyorum. O kadar seviyorum ki hayvanları, beni gömerseniz hayvan mezarlığına gömün. Herşeyim onlar.” şeklindeki sözlerinden açılınca Ersoy bu açıklamaya, "kendisi istemiş layığını bulmuş tam yeridir gömülsün" dedi. Sosyal medyada ise Ersoy'u giydiği bol tüylü elbise ile kurabiye canavarına benzettiler. Ünlü isimler,  Diva'nın giydiği kostümle Ajda'ya söylediklerinin komik olduğunu yazdı. Her hafta giydikleri ve taktıkları ile olay olan Diva, bu seferde Twitter'da TT olmayı başardı.

İşte ünlülerin Diva için yaptığı yorumlar:

Atilla Taş: Bülent Ersoy'u hiçbir zaman sevemedim, bana hiçbir zaman gerçek gelmedi. Sadece ilginç gelir, ama gerçek değil! O şişliğin yarısı Ego'dan.

Cüneyt Özdemir: Birgün Bülent Ersoy Show'a davet edilirsem nasıl bir kıyafet giyerim diye düşünüyorum. Mesela şöyle kırmızı parıldayan kumaştan bir takım!

Onur Akay: Bülent Ersoy, Ajda Pekkan'ın "beni gömerseniz hayvan mezarlığına gömün." sözlerine "layığını bulmuş" dedi ama giydiği kostümle komik oldu.

Funda Erkoç: Geçen hafta tonmaister'e beddua okuyan Bülent Ersoy bu hafta'da toplu halde Ankaralılara Beddua okuyor. Şarkısını tabii bu sefer.

Suna Akyıldız: Bülent Ersoy, üzerındeki Peluşu fırlattı. Benim burda ödum koptu altında biri kalıp ölecek dıye.

Sema Çelebi: Bravo Fatih program davetlisi olmanın hakkını veriyorsun