Magazin
06 Eyl 2011 09:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:46

BÜLENT ERSOY YİNE ALDATILDI!

Eski eşleri Cem Adler ve Armağan Uzun'dan ihanete uğradığı için boşanan Bülent Ersoy, yeni sevgilisi Berk Yılmaz tarafından da aldatıldı.

Aşk hayatında yüzü bir türlü gülmeyen Bülent Ersoy, bir kez daha ihanete uğradı. Cem Adler ve Armağan Uzun’la yaptığı evlilikleri aldatıldığı için noktalayan ünlü sanatçı, son sevgilisi Berk Yılmaz’la ilişkisinde de aynı kaderi yaşadı. Ersoy’un kendisinden yaşça küçük olan İzmirli sevgilisi, geçtiğimiz gün İzmir’de bir genç kızla görüntülendi. Bir restorandan el ele çıkan ikili, TNT’de yayınlanan “Canlı Hayat” programının kameralarına yakalandı.

Dövdüğü iddia edildi
Bir süredir evlenmeye hazırlandıkları haberleriyle gündemde olan Bülent Ersoy ve Berk Yılmaz, geçtiğimiz hafta da dayak iddiasıyla basında yer aldı. Şeker Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Oteli’nde sahneye çıkan Ersoy’un konser verdiği gece kuliste Berk Yılmaz’ı dövdüğü öne sürüldü. Ersoy ise iddiaya “Öyle bir şey olmadı. Adam en önde oturuyordu. Gözleri gözümde, elleri elimde, şarkılarıma eşlik ediyordu. O konserden sonra kayınvalidemle Antalya’da tatil yaptık. Oğlunu dövsem annesi gelir miydi benimle tatile? Ayrıca ben bir adamla başa çıkabilir miyim? İsterse cılız olsun, gücüm yetmez” yanıtını verdi. 

20. günde ihanet 

“Popstar Alaturka” yarışmasında tanıştığı Bülent Ersoy’la 2007’de nikâh masasına oturan Armağan Uzun, evlendikten 20 gün sonra İzmir’deki bir restoranda Pelin Taşçı adlı genç kızla görüntülenmişti.