Gündem
10 Şub 2014 11:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:55

Bülent Ersoy suskunluğunu bozdu! Onları ne rahatsız etti?

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy Beyaz Tv’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programına telefonla bağlandı ve hakkında merak edilenlere dair çarpıcı açıklamalar yaptı!

Bülent Ersoy, İzzet Altınmeşe ve Belkıs Akkale’nin “Bülent Ersoy bizi tuzağa düşürdü.” açıklamalarından, yayından kaldırılan programına, İzzet Yıldızhan’ın hakkında söylediklerine kadar birçok konuda sorulan sorulara ilk kez “Söylemezsem Olmaz” programında cevap verdi…

İşte o açıklamalar;

“TANSİYONUMU BEN Mİ ON ALTIYA ÇIKARDIM?”

“Canlı yayında bayılmamın oyun olduğunu söylemişler…Kimseye verilmeyecek bir cevabım yok.  62 yaşındayım. Ben 7 yıl yasaklı kaldım. Hiçbir zaman böyle bir şeye tenezzül etmedim.
O kimmiş bayılmamın oyun olduğunu söyleyen…Program görevlisi deyip genelliyorlar… Ben bayılmamı reklam malzemesi yapmadım. Tansiyonumu on altıya ben mi çıkardım? Sağlık ekipleriyle de mi anlaştım? Varsayalım ki bu bir reyting oyunuydu; ki ne kadar büyük bir reytingim olduğunu herkes biliyor…Böyle bir durum söz konusuyken, ne gerek var bu tarz hareketlere…”

“BELKIS AKKALE İLE İZZET ALTINMEŞE’Yİ NE RAHATSIZ ETTİ?”

“Ben İzzet Altınmeşe ile Belkıs Akkale’yi en iyi şekilde misafir ettim. Onları ne rahatsız etti? Tuzak bunun neresinde? Belkıs Hanım da gördü tansiyonumun 16’ya çıktığını…”

“NOTA BİLMEYİP POPÜLER OLANLAR VAR”

“Benim alternatifim yok, en büyük servetimi gırtlağımda taşıyorum. Ne makam biliyorlar, ne de nota; buna rağmen popüler olanlar var…”

“YAYINDAN KALDIRILAN PROGRAMIM HAKKINDA KONUŞMAYACAĞIM”

“Programımın neden yayından kaldırıldığı konusunda hiç konuşmayacağım. Ben tek taş pırlantayım; beni herkes parmağına takmak ister…Kimse benimle sanat üzerine iddiaya giremez.45 yıldır dimdik ayaktayım. Bana hiçbir şey olmaz…”

“İZZET YILDIZHAN BENİM NE OLDUĞUMU BİLMİYOR MUYDU?”

“Bir şey olduğunda ben çıkıp direk konuşuyorum. İzzet Yıldızhan programdan ayrıldığında beni kastederek “Dokularımız tutmadı” dedi de, daha sonra neden “İki yüzlü” dedi…İzzet Yıldızhan benim ne olduğumu bilmiyor muydu?  Bile bile neden bu işe başladı? Ben uzaydan mı geldim? İzzet Yıldızhan’la uçakta karşılaştık. Nezaketle konuştuk. İzzet saygılı da  bir çocuktur. Ama albümü çıktığında bu tip şeylerle ortaya çıkması insanı düşündürüyor.”

“TUĞBA EKİNCİ SU GİBİ BİR KIZ”

“Tuğba Ekinci elimden mikrofonu almak istedi. O gece orada  bulunan herkes benim misafirimdi. Dışarda olsa çatır çatır konuşurdum. Mikrofon Tuğba’ya feda olsun. Tuğba su gibi bir kız, iyi huylu da. Ama herkesin sesi su gibi olacak diye bir şey yok. İddia ettiler; Tuğba Ekinci demiş ki “Bülent Hanım’ın odasına gidip bombayı patlatalım.” Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum. Ama ne oldu? Allah Tuğba’nın kazandıklarını arttırsın…”