Magazin
11 Eyl 2020 16:07 Son Güncelleme: 11 Eyl 2020 16:10

Bülent Ersoy coronavirüse mi yakalandı?

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'de jüri üyeliği yapan Bülent Ersoy, programdan ayrıldı. Bülent Ersoy programdan ayrılığıyla ilgili çıkan iddialara cevap verdi.

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'de jüri üyeliği yapan Bülent Ersoy, programdan ayrıldı. Bülent Ersoy'un yerine gelen isim Fatih Ürek oldu.

Bülent Ersoy'un coronavirüse yakalandığı için yarışmadan ayrıldığı iddia edildi. Negatif çıktığı test sonucunu paylaşan Bülent Ersoy o iddiaya cevap verdi. Bülent Ersoy ayrıca programla sözleşmesinin 3 aylık olduğunu belge ile paylaştı.

Bülent Ersoy sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve şöyle dedi: "Bugün bazı basın müntesibi muhterem arkadaşlarımın hadiseleri çarpıtarak ; aslıyla müsemma olmayan bir sunumla siz muhterem takipçilerimi yanlış bilgilerle mücehhez bilgilendirmeye çalışmaları üzerine ; gördüğüm lüzûm üzerine sağlıklı,sarih ,net ve belgelerle tescilli bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum.
“Kuaförüm Sensin “ adlı programdaki görevim 3 aylık bir mukavele ile sınırlı idi.
Buyrun belgesi ...
Bu arada sağlığım hakkında da yapılan spekülasyonlara yine bu belge ile cevap veriyorum.Bu asılsız haberleri yapıp tüm efkârı umumiyeyi yanıltma pozisyonu sergileyen bu basın müntesibi arkadaşlarımız umarım bir nebze aile terbiyeleri varsa utanırlar. #bülentersoy #divabülentersoy"