Medya
29 Kas 2021 10:42 Son Güncelleme: 29 Kas 2021 10:57

Bülent Arınç'ın damadına FETÖ'den beraat Nedim Şener'i çıldırttı: ‘Milletin vicdanına uygun mu?’

Nedim Şener, Bülent Arınç'ın damadı Dr. Ekrem Yeter’le ilgili mahkeme kararına tepki gösterdi ve “Milletin vicdanına uygun mu peki?” diye sordu.

Bülent Arınç'ın damadı Dr. Ekrem Yeter’e, 'silahlı terör örgütü (FETÖ/PDY) üyeliği' suçundan yargılandığı davada verilen beraat kararı, Ankara Bölge Adliyesi (İstinaf) tarafından hukuka uygun bulundu. Söz konusu karar tepki gösteren Nedim Şener, “Milletin vicdanına uygun mu peki?” diye sordu.

‘5 FETÖ YÖNETİCİSİYLE…’

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Nedim Şener, “Milletin vicdanına uygun mu peki? 5 FETÖ yöneticisiyle 766 kez telefon görüşmesi, FETÖ derneğinde yöneticilik, bank Asya hesabı, tanık ifadelerine rağmen verilen beraat kararı, istinaf mahkemesinin onaması vicdana uygun mu peki” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım…

Söz konusu eleştirilerine bugünkü köşesinde de yer veren Şener, “‘Beraat kararına ve yeni delillere rağmen beraat kararı hakkındaki onama kararının gerekçesine, ‘Bülent Arınç’ın damadı olduğu için beraatine’ diye yazmayı unutmuşlar’ dediğini söyleyerek, "Sanki o kararı ben vermişim, ben onamışım gibi utandım. Onlar hem söylediklerinde hem sitemlerinde haklılar çünkü FETÖ’cü darbecilere direnirken kaybettikleri 'canları' nedeniyle üzerimizde hak sahibiler” dedi ve şu sözlerle yazısını noktaladı: “15 Temmuz şehitleri ve gazilerimiz ile ihanete uğramış Türk milleti adına bu beraat kararına katılmıyorum.”

Yazının tamamı için tıklayın!