Politika
17 Haz 2022 20:32 Son Güncelleme: 17 Haz 2022 20:40

Bülent Arınç-Mehmet Metiner kavgasına Bahçeli de dahil oldu! Tarafını seçti

Eski Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç ve AKP'li Mehmet Metiner arasında başlayan tartışmaya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de dahil oldu.

Eski Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç  katıldığı 'Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden' adlı toplantıda AK Parti'yi "Tatlı su balığı siyasetçileri var, suya sabuna dokunmadan. Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir" sözleriyle eleştirmiş, Arınç'ın sözleri siyasetin gündemine oturmuştu.

  TV100 ekranlarında katıldığı programda konuşan  AK Parti eski milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner ise ''Bizim gönlümüzde bir yeri kalmamıştır. Bizim gönlümüzde bir yeri kalmamıştır. İnşallah partimizden de ihraç olur gider. Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık. Onu partide tutanlara da yazıklar olsun diyorum. Kim olurlarsa olsunlar'' sözleri ile Arınç'a tepki göstermişti.

 Bülent Arınç da bugün bir açıklama yaparak; ''Sen ne bir Kürt kadar mert ne de bir Müslüman kadar ahlaklısın. İnsan omurgası 33 kemikten oluşur. Seninki ise yalan, iftira ve hasetten ibaret'' demiş, Metiner ise Arınç'a çağrı yaparak saat 20.30'da Haber Global ekranlarında olacağını söylemişti.

 DEVLET BAHÇELİ TARAFINI GEÇTİ

Arınç-Metiner arasındaki kavga devam ederken; Cumhur İttifakı'nın ortaklarından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de tarafını seçti.

 Metiner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin kendisini aradığını ve destek verdiğini söyledi.

 Metiner, ''Az önce MHP’nin bilge genel başkanı saygıdeğer Devlet Bahçeli aradı. Destek sözleri benim için onurların en büyüğüdür. Kendisine en kalbi şükranlarımı hürmetle arz ederim'' ifadelerini kullandı.