Politika
17 Haz 2022 00:14 Son Güncelleme: 17 Haz 2022 00:26

Bülent Arınç, Kılıçdaroğlu ile tokalaştı! Konuşmasından sonra tebrik etti

Türk Demokrasi Vakfı’nın düzenlediği toplantıda protokoldeki herkesle tek tek tokalaşan Kılıçdaroğlu, AK Partili Bülent Arınç ile el sıkışmamıştı. Ortaya çıkan yeni görüntülerde Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından sonra ikilinin tokalaştığı görüldü.

Türk Demokrasi Vakfı Ankara’da toplantı düzenledi. Toplantıda bir konuşma yapan TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, AK Parti’ye yönelik eleştirileriyle dikkat çekti.

   Toplantıya katılanlar arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da vardı. Kılıçdaroğlu salona geldiği sırada protokoldekilerle tek tek selamlaşırken, Bülent Arınç ile tokalaşmaması siyasetin gündemine oturdu.

  T24’ün haberine göre; Ortaya çıkan yeni görüntülerde Bülent Arınç, toplantıda bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu’nu kutlayarak tokalaştı.

İşte o anlar...

  Kılıçdaroğlu, vakıftaki konuşmasında "Bu ülkede yaşayan herkesi ben dost olarak kabul ediyorum. Beraberiz, birlikteyiz. Türk Demokrasi Vakfı yeniden ayağa kalktı. Bu tür vakıflara siyaset kurumunun, akademinin, medyanın ihtiyacı var. Biz siyasetçiler bir konu üstesinde istesek de derinleşemeyiz" mesajını verdi.

 Arınç da, özetle toplantıya katılmayan gazeteciler üzerinden yaptığı eleştirilerde "Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir." görüşünü dile getirdi.