Gündem
13 Eyl 2013 08:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

BÜLENT ARINÇ İNTERNET MEDYASININ SORULARINI YANITLAYACAK!

İnternet Medyası Derneği'nin organize ettiği İnternet Buluşmaları devam ediyor.

Siyasetin önemli isimlerinin internet medyasının önde gelen isimlerinin sorularını yanıtlayıp, gündemi değerlendirdiği toplantıların yarın gerçekleşecek oturumunda Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç konuk oluyor.

SOYLU’DAN SONRA BÜLENT ARINÇ KATILIYOR

İnternet Medyası’nın önde gelen sayfalarının temsilcilerinin her ay bir araya geldiği İnternet Medyası Buluşmaları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’dan sonra hükümetin ağır toplarından Bülent Arınç’ı konuk edecek. İnternet Medyası’nın sorunları kadar ülke gündeminin de masaya yatırıldığı toplantıda gazeteciler soracak Arınç yanıtlayacak. Tarabya Oteli’nde gerçekleşecek toplantıda medyanın ve ülkenin gündemi masaya yatırılacak.

TOPLANTIDA KİMLER OLACAK?

Arınç’ın katılımıyla ikincisi gerçekleşecek İnternet Medyası Buluşmaları’nda sektörün önemli isimleri hazır bulunacak. İnternethaber Yayın Grubu Yönetim kurulu Başkanı ve İnternet Medyası Derneği Genel Başkanı Hadi Özışık’ın yanısıra Ensonhaber’den Serkan Kalemciler, T24’den Doğan Akın, ntvmsnbc’den Ahmet Yeşiltepe, Haberler.com’dan Ekrem Cengiz Teymur, Haber7’den İbrahim Erdoğan, samanyoluhaber’den Engin Sağ ve Türkiye Halka ilişkiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fügen Toksü toplantıda Arınç’a sorularını yöneltecekler.