Gündem
01 Kas 2013 09:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:43

BÜLENT ARINÇ ERMAN HOCA'YA FENA ÇAKTI; HAKEM BOZUNTUSU!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu için "Hakem bozuntusu" dedi.

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu’na sert sözlerle yüklendi ve "Hakem bozuntusu" dedi. A Haber’de konuşan Arınç, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’i överek, "Genelkurmay Başkanıyla iftihar etmeliyiz. Gerçek bir asker" dedi ve şunları söyledi:

"Eski bir hakem bozuntusunun TV’de konuşması vardı. Genelkurmay başkanı oturtmalı falan gibi. Genelkurmay Başkanı onları hayal kırıklığına uğratıyor. Askerlik gururu içinde görevini layıkıyla yapan insana her gün 3-5 kişi ’İstifa et’ diyorsa, mutlaka etkilenir. Ama bunlara ’İstifa edecek değilim’ diyor, onların gerçek niyetini biliyor"

Erman Toroğlu 2006’da Lig TV’de yayınlanan "Maraton" programında isim vermeden eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök’ü eleştirmiş ve "Ben çok anlayışlı demokrat Genelkurmay Başkanı istemiyorum. Kodu mu oturtan Genelkurmay Başkanı istiyorum. Asker gibi asker olmalı" demişti. Bu sözler RTÜK gündemine de gelmiş ve “Manevi şahsiyete eleştiri sınırlarını aşan saldırı niteliği olmadığı" gerekçesiyle Lig TV’ye ceza verilmemişti.