Gündem
17 Oca 2013 14:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:38

BÜLENT ARINÇ BİRAND'I ZİYARET ETTİ; ''HAMDOLSUN YAŞIYOR''

Birand'ın tedavi gördüğü hastaneye giden Başbakan yardımcısı Bülent Arınç "Hamdosun yaşıyor" açıklamasını yaptı.

Mehmet Ali Birand’ın tedavi gördüğü hastaneye giden Başbakan yardımcısı Bülent Arınç "Hamdosun yaşıyor" açıklamasını yaptı.

Sabah saatlerinden itibaren özellikle sosyal medyada yayılan ‘öldü’ iddiaları üzerine hastane konuyla ilgili, “Yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor” açıklaması yaptı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise hastane çıkışı yaptığı açıklamada, "Spekülasyonlar doğru değil, hamdolsun hayatta" dedi.

ARINÇ: “HAMDOLSUN HAYATTA”

Birand’ın tedavi gördüğü hastaneye giden Başbakan yardımcısı Bülent Arınç ise çıkışta gazetecilere şu açıklamaları yaptı:

"Kendisi hamdolsun ki hayatta. Herhangi bir şekilde onu ifade etmek istemiyorum. Hayatıyla ilgili spekülasyonlar doğru değil. Özellikle kalple ilgili tedavisinin aldığıyla ilgili. Yoğun bakıma girmem, kendisini görmem mümkün değil. Oğluyla görüştüm herkesten dua bekliyorlar. Hayatta olduğunu söylüyorlar. Yıllardır kendisini tanıyan bir siyasetçi olarak, o çok önemli bir insan. Yaptığı belgeseller, 32. gün programlarıyla basının yüz akı olmuş bir insan. Ben kendisiyle en son 32. gün programını yapmış bir siyasetçiyim. Sanıyorum ondan sonra bir program olmadı.
Demokrat bir insandı, cesur bir insandı. Söylediklerini korkmadan pervasızca yazan bir insandı. İnsani olarak da çok sevimli sıcak bir insandı. Yaşı 70’in üzerinde ama çok dinamikti. Burada tedavisi yapıldıktan sonra televizyona koşarak haber sunmak istiyordu. Diliyoruz ki sağlığına bir an önce kavuşur."