Polemik & Kulis
29 Nis 2019 12:45 Son Güncelleme: 29 Nis 2019 13:46

Buket Aydın'dan kovulmadım paylaşımı! (Medyaradar/Özel)

Kanal D Ana Haber Bülteni Sunucusu Buket Aydın kovuldu iddialarına kişisel sosyal medya hesabından göndermeli yanıt verdi.

31 Mart yerel seçimlerinden önce programına konuk ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na attığı kahkaha ile gündem olan ve o gün bugündür hiç manşetlerden düşmeyen Buket Aydın’dan yeni bir paylaşım geldi.

Kanal D’den kovulduğu ve Ankara’da bazı önemli kişileri araya sokarak koltuğunu korumaya çalıştığı iddia edilen Buket Aydın, instagram hesabından bu akşam saat 19.00’da ana haber bültenine çıkacağını duyurdu.

İşte o video:

 SÜREÇTE NELER YAŞANDI?

-Buket Aydın’ın Kanal D Haber’den ayrılacağı iddia edildi ve Cuma günü ana haberi Semiha Şahin sundu.

-Demirören grubundan üst düzey bir yetkili Buket Aydın’ın izinde olduğunu ve bir süre ekrandan uzak kalacağını söyledi.

-Buket Aydın’ın Hürriyet ve CNN Türk’teki yazıları kaldırıldı ancak bunun farklı nedenlerde yapılan bir hamle olduğu belirtildi.

-Buket Aydın bu süreç içinde kovulmadığı ve izinde olduğuna dair bazı paylaşım ve açıklamalarda bulundu.

ORTAYA HANGİ İDDİALAR ATILDI?

-Buket Aydın’ın reytingleri kanal yönetimi tarafından düşük bulunduğu ve Ahmet Hakan’ın tekrar bu koltuğa oturtulmak istendiği iddia edildi.

-Buket Aydın’ın Kanal D binasına zorla girerek, haberleri sunmak istediği ve güvenliklerin araya girdiği öne sürüldü.

-Buket Aydın’ın Demirören ailesi ve Kalyoncular arasında yapılan düğüne davetsiz gittiği ve burada düğünden gönderildiği iddia edildi.

-Yıldırım Demiören’in eşi Revna Demirören’in Buket Aydın’dan hoşlanmadığı ve onu Kanal D ekranlarında görmek istemediği öne sürüldü.