Televizyon
30 Oca 2019 12:39 Son Güncelleme: 30 Oca 2019 15:49

Buket Aydın o soruyu sordu, hedefe oturdu!

CNN Türk'te ekranlara gelen 40 programına katılan TBMM Başkanı Binali Yıldırım'a Buket Aydın tarafından çok ilginç bir soru soruldu.

CNN Türk'te Buket Aydın'ın sunduğu 40'a katılan Binali Yıldırım, "Bakanlık diyorlar tamam diyorsunuz, Başbakanlık diyorlar tamam diyorsunuz Meclis Başkanlığı diyorlar tamam diyorsunuz, şimdi İBB Başkanlığı... Her şeyi kabul ettiğiniz için sizi eleştiriyorlar 'Duruşunuz yok mu?" sorusunu yanıtladı.

"DURUŞUM MİLLETE HİZMETTİR"

"Benim duruşum açıktır. Duruşum halka hizmettir. Duruşta bir problem yok. Duruş başka, omurgasızlık başka. Ben omurgasız bir insan değilim. Hizmeti ibadet kabul ederim. Halkım ne dediyse ben onu yaparım." dedi.

GÜNEŞ: TERBİYE SINIRLARI AŞAN SORU

Güneş gazetesi, Buket Aydın'ın TBMM Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'a yönelttiği "Duruşunuz yok mu?" sorusuna sert tepki gösterdi.

"Ömrünü hizmete adamış Yıldırım'a terbiye sınırlarını aşan soru: Duruşunuz yok mu?" başlığı altında verilen haberde şöyle denildi:

"TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CNN Türk'te Buket Aydın'ın sunduğu "40" programında, soruları yanıtladı. Aydın, tek derdi millete hizmet olan ve ömrünü Başkan Erdoğan ile birlikte millete ve ülkeye hizmete adayan Binali Yıldırım'a terbiye sınırlarını zorlayan 'Kırmızı sorular' yöneltti. Ancak sorulardan biri o kadar ağırdı ki büyük tepkilere neden oldu"

 

CNN TÜRK'ÜN TERBİYESİZLİĞİ!

Buket Aydın'a bir tepki de gazeteci Fatih Tezcan'dan geldi. Tezcan twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Binali Yıldırım’ı ‘Duruşunuz yok mu?’ şeklinde bir lafla taciz etme küstahlığı gösteren CNN Türk’ün terbiyesizliği kınanmalıdır! Dünyanın en omurgasız yönetimi ABD’nin ve adı Fake News/Yalan Haber’e çıkan CNN’in Türkiye uzantısı’na biz soralım o zaman: Duruşunuz yok mu?! @cnnturk" yazdı.