Televizyon
12 Haz 2018 12:02 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:42

Buket Aydın ile Kanal D Haber nereye koşuyor?

Ahmet Hakan'dan görevi devralan Buket Aydın bir ayı doldurdu. Peki bir ay içerisinde Kanal D Ana Haber'in reytinglerinde nasıl bir değişiklik yaşandı?

Buket Aydın NTV'nin ana haberi ve gece haberlerinin başarılı ismiydi.

Yıllarca NTV'de sürdürdüğü başarının ödülünü de "hayalimdi" dediği Kanal D Ana Haber'in spikeri olarak aldı.

Aydın şimdi, bir ayı aşkın süredir "Buket Aydın ile Kanal D Ana Haber"i sunuyor.

Kanal D Ana Haber'i Ahmet Hakan'ın yerine sunmaya başlayan Aydın'ın Ana Haber bültenleri arasındaki reytingi merak ediliyordu.

Başarılı sunucu, 1 ayın sonunda umduğu sonuçları alamadı. Aydın'ın sunduğu Kanal D Ana Haber şimdilik ana haber bültenleri arasında uzak ara geride kalarak hayal kırıklığı yaratmış görünüyor.

AB ve TOTAL olarak adlandırılan reyting sıralamasında Buket Aydın ile Kanal D Ana Haber, her iki kulvarda da sürekli birinciliği elde eden Fatih Portakal ile FOX Ana Haber'in bir hayli gerisinde kaldı. Buket Aydın sadece FOX değil ATV Ana Haber, Star Ana Haber ve SHOW TV'nin de gerisine düştü.

Aydın'ın reyting sıralamasındaki ortalaması ise 30'unculuk ve 40'ıncılık arasında kalıyor.

Hatta Aydın'ın sunduğu bülten son 1 ayda bazı kanalların sabah ve öğleyin sundukları bültenlerin bile gerisinde kalarak şaşırtıcı sonuçlar aldı.

NTV ekranlarında hber kanalları arasında en çok izlenen sunucular arasında yer alan Buket Aydın şimdilik yarışta istediğini elde edememiş görünse de yolun henüz başında olduğunu hatırlatmakta yarar var