Magazin
13 Eyl 2021 09:33 Son Güncelleme: 13 Eyl 2021 09:50

Buket Aydın estetik sorularına eski haliyle yanıt verdi! Yüzündeki değişimler dikkat çekmişti...

Hem özel hayatı hem de iş hayatıyla sık sık gündeme gelen, son olarak da yüzündeki değişimlerle dikkat çeken Buket Aydın estetik sessizliğini bozdu.

Emir Sarıgül ile yaşadığı aşkla sık sık gündem olan Buket Aydın son dönemde iddialı dekolteleriyle de dikkat çekiyor. Özel hayatıyla gündeme gelmek istemediğini söylese de her hareketiyle olay olan Buket Aydın takipçileriyle soru cevap yaptı.

‘BU DA GÜZEL BİR ŞEY...’

Aydın, "Estetiksiz halinizle şu anki haliniz arasında dağlar var. Ona ne diyeceksiniz?" sorusuna, 12 yıl önceki karesini yayınlayarak, "Ama sanırım şu an beni çok güzel buluyorsunuz sorun bu... Bu da güzel bir şey. Burada 24 yaşındayım ve bence o zamanda gayet iyiymiş tekrar söylüyorum yüzümde estetik operasyon yok" yanıtını verdi.

İşte o paylaşım...

Sunucu, "Dolgu yaptırıyor musunuz? Yüzünüzde hangi işlemler var? (Cerrahi ya da değil)" sorusuna ise "En çok gelen soru bu... Özellikle dudaklar hakkında... Ne dudağımda ne yüzümde herhangi bir cerrahi işlem yok. Yüzümde botoks ve dolgu var ama çok değil belirli aralıklarla hafif dokunuşlar" cevabını verdi.