Polemik & Kulis
20 Kas 2020 12:50 Son Güncelleme: 20 Kas 2020 13:08

Buket Aydın ekranlara albümle mi dönüyor?

Kanal D Haber'deki görevinden ani bir şekilde ayrılan Buket Aydın, her fırsatta ekranlara geri döneceğini belirtiyor. Aydın'ın sosyal medya hesabından Poll Production'un sahibi Polat Yağcı ile çektirdiği fotoğraf ise 'Albüm mü yapacak?' sorusunu akıllara getirdi.

Kanal D Ana Haber sunuculuğundan ayrıldıktan sonra yeni projelerle yeniden sevenleri ile buluşacağını her fırsatta dile getiren Buket Aydın'ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım 'Albüm mü yapıyor?' sorularını akıllara getirdi.

Aydın, Poll Production'un sahibi Polat Yağcı ile bir araya geldi. Polat Yağcı ile çektirdiği hatıra fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşın Aydın "Sonuna kadar kendi hayallerinizin peşinden koşun, yoksa dışarıdan gelen melodileri duyar ama asla kendi müziğinizi çalamazsınız.” notunu da ekledi.

ALBÜM MÜ, İBO SHOW MU?

Fotoğrafı gören takipçileri acaba güzel sunucu yeni proje olarak bir albüm hazırlığı içinde mi sorusunu sormadan edemedi.
Aynı zamanda İbo Show'un da yapımcılığını üstlenen Yağcı'nın programda Aydın'a görev verme ihtimali de konuşulan diğer bir konu.