Televizyon
05 Ağu 2010 08:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

BUGÜN TAM ANLAMIYLA REYTİNG SAVAŞI VAR! (MEDYARADAR - ÖZEL)

Çocuklar Duymasın başlıyor, karşısında ise çok iddialı yapımlar var.. Bakalım bugün reytingleri kim toplayacak?

Çocuklar Duymasın 7 yıl aradan sonra yeniden başlıyor, karşısında isi çok iddialı yapımlar var..
Bugün ekranda tam anlamıyla kıran kırana bir mücadele var..

İşte günün detayları:

ÇOCUKLAR DUYMASIN

Türk televizyonlarının en çok tekrarı yapılan dizisi Çocuklar Duymasın, yeni bölümleriyle atv ekranlarına dönüyor.. Taşfırın Haluk, personel müdürü Meltem, artık 20 yaşında bir delikanlı olan Havuç, Light Selami’nin oğlu Orçun, izleyiciyi yeniden ekrana kilitleyecek mi göreceğiz..

KAVAK YELLERİ

Kanal D’nin bir ekran klasiği haline dönen Kavak yelleri artık yeni gününde evlerimize konuk olacak.. Efe’nin dönmesi ile daha da heyecanlı bir hale gelecek olan dizi bakalım, Havuç’a karşı nasıl bir mücadele verecek..

KESKİN BIÇAK

Adını Sezen Aksu’nun bir şarkısından alan Keskin Bıçak isimli dizi ilk bölümüyle bu perşembe Fox tv’de başlıyor..

İbrahim Çelikkol, Pamir Pekin, Hande Demirdoğan, Perihan Ünlücan’ın başrollerini paylaşacağı dizide, geçmişle hesaplaşmak ve aşkı bulmak için mücadele eden bir kadın ve iki erkeğin öyküsü anlatılacak.. Dizide ayrıca Keremcem de konuk oyuncu olarak rol alacak..

ÇARKIFELEK

Bu yaz adeta küllerinden yeniden doğan Mehmet Ali Erbil ile reytinglerde birinci sırayı kimseye kaptırmayan Çarkıfelek, bu perşembe bir hayli zorlu rakiplerle mücadele edecek..

OFK - GALATASARAY

İstanbul’daki maçta OFK karşısında iki farklı üstünlüğü koruyamayan Galatasaray deplasmanda tur ararken, taraftarı NTV karşısında takımlarını destekleyecek..

BEŞİKTAŞ-PLZEN

Galatasaray gibi UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş’ın maçı da perşembe günü d-smart paltformunda yayınlanacak..

Yani bu perşembe hem ekranlarda hem evde maç ve dizi kavgalarının yaşanması hiç de uzak bir ihtimal değil.. Bakalım bu savaştan hangi yapımlar karlı çıkacak?

MEDYARADAR - ÖZEL