Gündem
31 Mar 2022 13:28 Son Güncelleme: 31 Mar 2022 13:40

Bu yüzü nasıl gördüğünüz kişiliğiniz hakkında ipuçları veriyor! Sosyal medyanın konuştuğu fotoğraf…

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan bir tür göz yanılsamasına dayanan görselin, kişilik özellikleriyle ilgili bilgi verdiği iddia edildi. Buna göre, görselde görünen iki farklı görüntü iki ayrı kişilik özelliğini işaret ediyor.

Sosyal medyada sık sık paylaşılan ve optik illüzyon ya da göz yanılsaması olarak isimlendirilen görsellerin kişilik özelliği ya da sağlıkla ilgili bilgiler verdiği ortaya çıktı.

İngiliz The Sun gazetesi tarafından paylaşılan ve kısa sürede gündem olan son optik illüzyonda, söz konusu kadının yüzünün nasıl görüldüğünün kişilik hakkında ipucu verdiği belirtildi.

Eğer fotoğrafa ilk baktığınızda kadını yandan görüyorsanız, dış dünyayı önemsediğiniz anlamına geliyor. Zorluklarla mantıklı bir şekilde yüzleşen ve duygularınıza kapılıp giden biri olmadığınızı gösteriyor. Bardağın her zaman yarısı boş değil, dolu olduğunu gördüğünüz için daha iyimser biri olduğunuza işaret ediyor. Ayrıca yardımsever ve dostlarının dertlerine her şekilde koşan biri olduğunuzu da gösteriyor.

Eğer fotoğrafa baktığınızda direkt olarak kadının yüzünü görüyorsanız, herhangi bir durumda gerilimi ortadan kaldırmaya çalışan ve başarılması ne kadar zor olursa olsun hedeflere ulaşmaya çalışan birisiniz. Korkularınıza fazla kapılmayan ve onlardan uzak durmaya çalışan bir yapınız var.